havuctarator Kızlar 2 gündür bulantı yanma vardı ama asla bebek beklemiyorduk düşünmüyorduk. Yine de evde test vardı yaptım pozitif kan verdim 294 çıkmış. Hala şoktayım acaba boş gebelik felan mıdır hiç de bilmiyorum bu konuları bilenler anlayanlar nolur yazın
YYenianneeee havuctarator neden boş gebelik olsun ki değerinizin biraz daha yüksekmesini bekleyin gidip keseye baktırın. Korunuyor muydunuz bu arada nasıl korunuyordunuz
minikpandam-_- havuctarator 294 pozitif hamilesiniz tabii 2 günde 2 kat artması lazım. Kimyasal boş gebelik falan da olabilir 2 gün sonra kan verin netleşir durumunuz hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
ucmelekannsi havuctarator boş gebelik dediğiniz galiba kimyasal gebelik. Ben geçirdim kimyasal gebelik testte pozitif çıkıyor kanda da değerler yüksek çıkıyor ama ultrason da görünmüyor… Eğer kimyasal gebelikse kan değeriniz düşecektir eğer sağlıklı bir gebelikse yükselecektir. Hakkınız da hayırlısı olmasını dilerim. Bu arada adet gününüz kaç gün geçince yaptınız testi?
havuctarator ucmelekannsi ertesi gün hapı kullanmıştım o yüzden adetim düzensizdi tamamen belirtiler için yaptım zaten arada yapıyordum ama yine negatif olur sandım. Kimyasal gebelik geçirdiğinizde korunmuyor muydunuz
ucmelekannsi havuctarator hayır korunmuyorduk spirali yeni çıkarttırmistim. Hakkiniz da hayırlısı olur inşallah
minikpandam-_- havuctarator 2 ay önce falan banada aynısı oldu test çubuğu pozitif şok oldum çok ağladım bebeğim çok küçük diye 6.5 aylık falandı o zaman çok iyi anlıyorum senii. Kan verdim sonucumu öğrenemedim tekrar verdim dermen 4 gün sonra öğrenebildim şükür benim negatif çıktı test bozukmuş. Rabbim verdiyse vardır bir hayır dedim en son seninde varsa vardır bir hayır gönlünce olur her şey umarım 💜
havuctarator Asatk-28 adetim düzensizdi arada bir yapıyordum test. Bu sefer bulantı mide yanması vardı bi yapıyım dedim tesadüfen