Arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle.
Çok çaresiz ve bilinçsiz hissediyorum kendimi. Bebeğim 4 eylül doğumlu, ilk 40 gün annem benimle kaldı. Emzirip yatıyordum, bebegim annemin yanında benden ayrı uyudu 2 saatte bir annem yanıma getirip emzirtip geri alıyor ve içerde uyutuyordu. Annem gittikten sonra bebegimi yanıma aldım ama sabaha kadar uyumuyor sabah olunca uyuyor. İlk zamanlar anneme alıştı benden ayrıydı diye düşündüm alıştırmaya çalıştım bunun yanında cok vicdan azabı çektim ondan ayrı kaldığım icin acaba beni tekrar kaybetmekten mi korkuyordu diye düşündüm. Annem bazı geceler yine geldi ama bebegim onda da durmadı. Velhasıl yaklaşık 1 aydır gece 4-5te yatıyor öğlen 2-3 e kadar uyumaya devam ediyor. Artık cok yoruldum bu düzensizlikten. 1 haftadır düzenli uyku saatleri yapmaya çalışıyorum 2-3 gece 1de uyudu ama yine aynı 3-4-5e kadar beni cok zorluyor sonra uyuyor. 2 saatte bir kendi uyanıp emiyor ve geri uyuyor. Siz nasıl bi saat düzeni ayarladınız. Hangi saatlerde uyutup hangi saatlerde uyandırdınız? Gece geç yatınca sabah kaçta uyandırmalıyım ve öğle uykusuna kaçta yatırıp kaç dk sonra uyandırmalıyım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum.. hatamı farkındayım ve vicdanım zaten cok rahatsız annemle yatırdığım konusunda lütfen eleştiri yapmayın amacım sadece saat düzeni oluşturmak öğle uykusunu geceye destek şekline getirebilmek..