Fatma-1 Merhaba kızlar,kızım 27 aylık hırıltısı balgamlı öksürüğü ara ara hapşırığı var haftalardır böyle ama halsizlik ateş vs yok alerjik diye düşünüyorum geçmiyor haftalardır var mı böyle olan
Fatma-1 Birde market sütü içiren anneler var mı benim kızım süt içince kusmaya başladı öksürüğünden dolayı mı anlayamıyorum ama süt içinde öksürüğü çoğalıyor miğferi bulanınca da kusuyor ökürürken
fadikada Fatma-1 geçmiş olsun. Sütün hiç bir faydası yok neden verme ihtiyacı duyuyorsunuz onun yerine yoğurt,kefir,ayran tüketebilir
zeynep51 Fatma-1 diğer bayan zaten faydası yok demiş terslemen gereken bir konu yok ortada kendin demişsin süt içince kusmaya başladı diye
Fatma-1 fadikada Canım faydası var mı yok mu diye sormadım kusura bakma bu şekilde cevap vermek istemezdim ama bu şekilde yaklaşımlar bana yanlış geliyor bu şekilde alıştı memeyi zor bırakan bir bebek onun yerine koyarak içiyor gün içinde 1 kez uykuya geçişte kefirini yoğurdunu ayranını içen bir çocuk zaten
fadikada Fatma-1 nasıl yaklaştım anlamadım? Belliki hasta olduğu için sindiremiyor ve kusturuyor. Süt sindirimi zaten zor olan bir ürün
fadikada zeynep51 kendi çalıp kendi söylemek bu olsa gerek 😂 sanki küfür ettim sorduğu soruya cevap verdim
Fatma-1 zeynep51 sorduğum şeyi tekrar okursan umarım anlarsın ne demeyeceğim çalıştığımı gelişi güzel cevap vermeme gerek yok onun dediğini bende biliyorum zaten soru o değil tatlım