aysegulozenc Barlaskooo Benim oğlumda yaptırdık biz 7-9-11-13-23 aylıkken nimenrix ve bexsero vurulmuştu. Doktorumuz bu markanın aşılarını önermişti
MeetJoeBlack Barlaskooo 7-9-13 bexsero, 8-13 nimenrix yaptırdık. B grubunda 1 tane var zaten bexsero. Diğer grupta 3 marka var nimenrix, menactra, menveo , bunlardan birini tercih edeceksiniz.
sibelssc Barlaskooo bebeğinizin bağışıklığı güçlüyse yaptırın ama değilse yüksek ateş ve istahsizliga hazır olun zor aşı menenjit haberiniz olsun. Ben 1 yaştan sonra yaptiricam. Bir arkadaşım kızına yaptırdı ateşten cicuk yemek yiyemedi kilo verdi .
momft25 sibelssc bende şimdiye kadar yaptırmadım bebeğim 1 yaşını geçti şimdi tek doz mu olmalı hangi markayı yaptırmam gerekiyor
Patik 😱 doktorumuz bize çok erken mi yaptırdı acaba? 2 ve 4’te rotayı 3, 5 ve 13. Aylarda menenjit aşılarını yaptırın dedi. Nimenrix ve bexsero aynı anda oldu çocuğum ateşlendi hep 🥹
Cankuzuannesi Patik eşim doktor biz ilk oğlumuza aynen böyle yaptık ikincimiz geliyo ona da böyle yaptırıcaz evet bexero sarsmıştı oğlumu yapacak bi şey yok sağlığı için gerekiyor
Patik MA1611 acaba sadece nimenrix mi yaptırdınız? Bexsero ateş yapıyormuş çünkü bildiğim kadarıyla. İkisini de yaptırdıysanız ve ateş olmadıysa maşallah kuzuya ❤️
Aras-21 Patik ikisini aynı anda yaptırdım 5, 7 ve 13 aylık takvimi oluşturuldu iki dozunu olduk ateş yapmadı ama doktorumuz aşıdan yarım saat önce calpol 4 cc verin demişti
MA1611 Patik evet ili aşıyı bir yaptırdık . Çok şükür ateş olmadı 1-2 gün huysuzdu sadece galiba kolu ağrıyordu ondan . Teşekkür ederiz hiç bir evladımızda ateş olmasın insallah
MA1611 Fakar0900 ilk doz 15. Haftadan önce uygulanmalı. Diğer doz 8.aydan önce uygulanmalı. Ama genelde 1 ay arayla iki doz yapılıyor. Bence bir an önce cocuk doktorunuzla aşı planlaması yapmalısınız
hndathn Barlaskooo 13.ayds tek doz nimenrix 24-26. Ayda 2 doz bexsero şeklinde ayarladi doktorumuz öyle yaptırdık
Mommy00 Barlaskooo nimenrix ve bexsero 3 er doz vuruldu. Yani toplam 6 doz. Birisi a grubu birisi b grubu aşı olduğu için iki aşıyı da yaptırmayı öneriyorlar. 3-6-12 aylarda vurulduk her ay iki aşının da birer dozu oldu. Yani 3. Ayda mesela bir doz nimenrix bir doz da bexsero oldu. Diğer aylar da böyle
babyyyy1 Barlaskooo 7-9-23 baxsero 7-13 nimenrix olarak takvim oluşturdu doktorunuz. Baxsero 2 doz yapildi, nimenrix 1 doz yapıldı önümüzdeki ay son dozu yapılacak