Prensesss_annesiii Kizlar 51 gunluk bebegim cok asiri huysuz yaramaz gecelrri hic durmuyor emsik vermiyorum versem akillanirmi acaba hangi emsigi onerirsininis
havva_hira41 Prensesss_annesiii kesinlikle vermelisin ama alıcağını sanmıyorumm ilk başta verseydin keşke sen yinede bi dene emiziksiz baş edemezsin canım
havva_hira41 Prensesss_annesiii ama inşallah tutar ilk başta tutmayınca almıyorlae diyorlar ama sen bi dene zorla ver sürekki vermeye çalış en sonunda tutar ben ilk 1 hafta vermwdim almadı zorla zorla veriyordum
Snmduru Tuba ya 45 günlük kızım ama almıyor bir türlü emzik bir fikrin var mı nasıl alıştırmalyim hiç durmuyor sürekli emiyor :(
Prensesss_annesiii havva_hira41 zaten bas edemiyorum canim cokk huysuzz hepp agliyor hangi emzigi almam.lazim
nicu Prensesss_annesiii avent ultra air👍🏻 Ama ben 1.ayından sonra tutması için uğraştım başta ememiyodu küçük doğmuştu ama şimdi 4.5 aylık onsuz uyuyamıyo 😂
babymilax Prensesss_annesiii avent ultra soft ve ultra soft air kullandım. Bebeğimi alıştırmak için soft air olanı almıştım daha kolay geldi kavraması. Tabi kabul etsin diye emzik ağzındayken bir parmağım sürekli ağzındaydı alışmamız biraz uzun sürdü. Bence bebeğiniz çok küçük değil biraz uğraşırsanız kabul eder. Şu an ultra soft kullanıyoruz alıştık artık emziğe