Selamben_ Bebeğim 2,5 aylık oldu doğum yapalı 2,5 ay oldu alttaki dikiş hafif gerilir gibi üst taraftan bazen otururken falan hafiften bir acıyor gibi oluyor ilişkiye girme ile falan alakası olabilir mi sizde nasıldı durumlar
Elifmihre Selamben_ canım benim 10 ay olucak hala tuvaletim yaparken afedersin ama ilişkiye girerken yada çok ayakta kaldığımda dinlenemediğimde açıyor ve ağrıyor
Tuche89 Selamben_ 2.5 aylıkken büyük tuvalete çıkarken bile çok acıyodu. Şimdi 4.5 aylığız ilişkiye girerken birax zorluyo başlarda
Selamben_ Elifmihre Benim de az geçiyor gibi olduydu başladı yine işte kuzum Ikınırken falan oram aciyor
Elifmihre Selamben_ gittin mi doktora ben o kadar bıktım ki vazgeçtim doktora gitmekten nefret ettım resmen
amansallagitsin Selamben_ nrmlde benm 3 ay surmustu acisi ama siz kontrole gittiniz mi 3 ay icinde gttm sonrasinda acisi olmadi
Selamben_ Elifmihre randevum vardı yarın ama iç gidesim yok 😂 normal kabul ediliyor galiba bisi yapılmıyor dimi
Selamben_ amansallagitsin benimde geçiyor gibi oldu yine başladı arada geriliyor açıyor gibi ole işte .ıkınırken falan büyük tuvalette aciyor gibi
yamangizem 2 ay 14 günlük bebeğim bnmde acıyor arada ve regl oldum ama ara ara yine kan gelip duruyor günler gectikden sonra bsyler düşüyor yaşayan varmi bundurumu