mebus 11 aylik kizima su asla içiremiyorum 11 aydir doğru düzgün 500ml icmemistir napicam yardım edin kizlar
UcuBulunamayanBant mebus o donemlerde benim oglumd icmiyordu almadigim suluk kalmadi pipetli denedim normal bardak sekilli bardak belki heveslenir içer diye yok iciremedim yazin kendisi sicaklardan icmeye basladi simdi alisti suan kendisi gelip su istiyor
Zeynep2929 mebus aynı dert bende de var bizim ki de 1 yaşında zorla ağzına sıkıyorum sürekli bi kabızlığı var
mebus UcuBulunamayanBant peki Bi sknti olurmu şu az içtiğinde 100 200 ml gunluk içmesi gerekiyo diyolar 10 ml bile içmiyor cunku
UcuBulunamayanBant mebus valla biz bi sikintisini gormedik ev yapimi meyve suyu falan yapio iciriyordum bide mama ictigi için ondada su var o yuzden su ihtiyacini oyle karsiliyodu sanirim ama siz bi deneyin denemdiyseniz farkli bardaklar suluklar vs belki oyle icer.
mebus Zeynep2929 kabızlık için Bi çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ben hemen geçiyor ama suya çözüm bulamadım malesef
Zeynep2929 mebus neler neler yaptım hiç bi şekilde çözümünü bulamadık kabızlık ilacı kullanıyoruz sürekli
Mutlu1Duru Benim kızımda 9 aylık ne yaptıysam içiremedim denemediğim bardak biberon kalmadı ağzına sürmüyo bi damla gitse ağzına tükürüp atıyo
Zehraburan05 Aynı durumdayım cuma randevumuz doktora soracağım bişey derse sizi de bilgilendiririm benimki de hiç icmiyo 8 aylık