Kahvemm_123 Merhaba anneler. Yüzümdeki lekeler için ypsun peelingi yaptırmak istiyorum, sizlerdende gikir almak istedim . Aranızda yosun peelingi yaptıranınız varmı acaba .
072023 Kahvemm_123 arkadaşım yaptırmıştı lekeleri vardı azaldı memnun kaldı banada önermişti şimdi kış güneş yazdaki gibi etkili değil oyğzden tam mevsimi
Aysnrincii Kahvemm_123 bende istiyorum düşünüyorum yüzümde güneş lekeleri ve yaza doğru çillenme çok oluyor. Bir tanıdığım yaptırmıştı çok iyi işe yaramıştı onda
Kahvemm_123 defmommy henüz yaptırmadım canım nasıl şuanlık sizin soyulmalar varmı , kaç seans yaptıracaksınız birde
Kahvemm_123 elizayliz ilk seansını yaptırdım ama hiç faydası olmadı ikinci seansıda yarın bakalım o nasıl olacak ama pek memnun kalacağımı sanmıyorum ilk senasda hiç frk olmadı ikincidede olmaz diye düşünüyorum canım
elizayliz Kahvemm_123 cildi yakıyorlar diyolar doğru mu hiç tavsiye etmeyenlerde var çok acılı bir işlemmiş
Kahvemm_123 elizayliz ilk gün çok acılı oluyor canım yaparken çok yanıyor acıyor ve 1 gün boyunca dokundukça sanki kesik cam batıyor gibi oluyor ve kıpkırmızı oluyorsunuz ama sonraki gün geçiyor . Bakalım bugun 2 seansı yaptırdım inşallah faudasını görürüm
Kahvemm_123 Aysnrincii benimde çillerim ve lekelerim var canım bana çiller tamamen gitmez rengi açılır dediler , samırım cilden cilde görede değişiyor kimisinide çok işe yarıyor kimisinde yaramıyor