iremsenepli11 7 ay 19gunluk müziklere oynuyor huu diye sesler çıkarıyor çığlıklar atıyor direksiyonun başına geçince araba sesi çıkarmaya çalışıyor ama bir türlü gel gel ogretemedim yada bay bay gibi bunları ne zaman öğrenir tahminen
tosbiksmoms iremsenepli11 7 ay 13 günlük kiizm da bilmiyor onları. Yerde sürünüyor,kendi kendine çığlık atiyor,kahkaha atarak gülüyor,yürüteçte istediği yere gidebiliyor. Gun içerisinde kitaba bakıyor falan ama henüz gel gel,bay bay,alkış falan yapamıyor.
AviL06 iremsenepli11 11 aylık kızım yeni yeni bay bay yapmayı öğrendi. Yani sizin için erken bile sayılır öğrenmesi için ama imkansız değil tabiki 🤭 6 aylıkken alkış öğrendi aylarca da alkış yaptı. Sonradan gel gel öğrendi. Elleriniz ile sözleriniz uyumlu olsun bir anda kapıyorlar. Mesela gel gel yaparken elinizi de gel gel olarak yapın. Bay bay diye salıncağa bindirdigimde öğrettim. Her gittiğinde bay bay demiştim ☺️🌹
Mervetnl iremsenepli11 çığlık atıyor bol bol gülüyor oturuyor dönüyor hiç durmuyor yürüteçle fink atıyor topla oynamayı seviyor kollarından tutunca adım atıyor arada baba arada anne arada dede diyor bilinçsiz tabi oyuncak sepetinden istediği oyuncağı alıyor elinde bişi tutmaya bayılıyor aklıma gelenler 😅
iremsenepli11 tosbiksmoms peki herhangi bir kelime anne baba gibi birşeyler söyledi mi ☺️ ilk kelimeyi ne zaman söylüyorlar ki aslimda oğlum anne der gibi oluyor sürekli ama bilinçli değil tabi :)
tosbiksmoms iremsenepli11 bilinçsiz şekilde anne diyor henüz başka birşey demiyor. 1 tane de oğlum var ama herşeyi unutmuşum😂 kaç aylıkken kelime söyledi, kaça aylıkken emekledi aklımda kalmamış. Ancak fotoğraflara bakınca hatırlıyorum. Ama gel gel falan 8 buçuk aylıkken falan yapmış oglum.
iremsenepli11 AviL06 teşekkür ederim bende öyle yapıyorum çok dikkatli izliyor ama yapmak istemiyor sanırım çok üstünde durdum artık gel gel dediğimde mizmizlanmaya falan başladı sanki yapmak istemez gibi 😄
AviL06 iremsenepli11 bir de gerçekten öğrendikten sonra canları isterse yapıyorlar.. bazen yapıyor bazen yapmıyor keyifleri nasıl isterse 😅
AviL06 Mervetnl Aylarca alkış sesi duyduğunda ya da alkış dediğimizde yaptı şimdi alkış yapıyorum canı isterse ☺️🙈