Tubaaa0 Merhabalar benim bebeğim 5 ay 20 günlük hala dönmüyor, önerileriniz var mı bebeğiniz ne zaman döndü geç dönse sıkıntı olur muu
mirayx Tubaaa0 34 günlük bebem yüzüstü yatarken kendini sırt üstü çeviriyo ama sadece 2 kez yaptı tam ne zaman döner bilmem 🥹
Gmzcbt21 Tubaaa0 3 ay 25 günlük dönmüyor sırt üstündeyken gövdesini yana çeviriyor ama popo yerinden kalkmıyor. Yüz ustuyken de yorulunca ve sıkılınca kafasını direk olduğu yere gömüyor ben kendimi bir yan cevireyim demiyor. 7 inci aya kadar vakti var tombiş poposunu kaldiramiyor dedi doktorumuz.
zumra-19 Bebeğim 6. Ayda dönmeye başladı dikkatini çeken oyuncağı yanına koyun dönmeye çalışır benim bebeğim ıslak mendil kutusuna dönmeye çalışırken dönmeye başladı
Annesininprensesi55 Tubaaa0 Benim kızım dönmeyi geç yatiramiyodum bile yüzüstü çok kızıp agliyodu emeklemedi de ayrıca ben bu konuda rahat davrandım çünkü bireysel farklılıklar var herkeste her çocukta o yüzden ne zaman emeklicek dönmeye baslicak diye korkular edinmeyin bence
Kubraaybars Tubaaa0 daha 3 ay 8 günlük koltukla sadece canı isterse sol tarafına dönüyor ama sırt üstü yatarken oturmak için kalkmaya çalışıyor erken olduğu için hemen oturtuyorum 10 saniye belki geri koyuyorum biraz keyfi sanırım