prnsannesi_ Merhaba arkadaşlar ben evde değildim eşimde bilmeden 2 gün önceki yemeği yemiş karin ağrısı çok fazla bu gıda zehirlenmesi olabilirmi yada ne yapsam geçer acil bilgi
Bilgeebaby Nr yediğine bağlı tavuk et ya da balık gbi bir şey ise zehirlenmiş olabilir. Ama onun dışında emin değilim. Çarşamba günü yaptığım taze fasulyeden kalanı dün yedik sıkıntı olmadı mesela. Yemeğine bağlı yinede bol su içsin ben zehirlendiğimde öyle demişlerdi
Elmsnghn prnsannesi_ hic isitmadiysaniz dolaptan da çıkarmadiysaniz ya da et suyu tavuk suyu ile pisirmediyseniz sıkıntı olmaz bence
prnsannesi_ Aryaveannesi22 ilk gün dolaptaydi eşim 2. Gün çıkarıp geri içine koymayip ertesi günü yemiş
Elmsnghn prnsannesi_ o zaman bozulma ihtimali ck yüksek bı acile gidin isterseniz ua da mümkünse eşiniz kusmaya çalışsın
Ayseee60 Sebzeli bulgur pilavı iki günde bisey olmaz balık, tavuk olsa sıkıntı. Bende yiyorum 2,3 günlük pilavı bazen dolapta ne olacak
izd İçinde üreten balterilere bağlı rahatsızlık yaşıyor olma ihtimali yüksek. Genelde acil serviste serum veya ilaçla kısa sürede çözerler, sıkıntı çekmeye değecek bir durum değil, çözümü basitç. Geçmişler olsun