Girl_baby Kızlar,15 aylık kızımın kilosu 6 aydır aynı neden acaba iştahı da iyi yiyor herseyi siz neler veriyorsunuz ne kilo aldırıyor yada niye kilo almıyor
Nurbadee Girl_baby bizimde 7 aylık bu ay çok ağırlaştı 1kg almıştır dedik 400 gram almış 🫠 ama hala ağır anlamadık şaşırdık 😅
livanurvealpinannesi61 Girl_baby benim oğlumun 4 5 ay aynı kilo da kaldığı olurdu. Sonra almaya başladı.
Mom098 Girl_baby merhaba kilosu iyiymiş maşallah. Hareketli bebek mi yürüyor mu? Bir de gün içinde nasıl besleniyor?
Girl_baby Seydaaa5 kız ne bilim bakıyorum yiyor kilosu aynı diyorum acaba yanlış bir şey mi yapıyorum normal mi çünkü aylardır gram bile almamış 😐
livanurvealpinannesi61 Girl_baby çocuk doktoru normal dedi kilo verebilir aynı kilo da kalabilir demişti. Benim oğlum yemek yiyor ama kilo almıyor oda
Girl_baby Mom098 yürümüyor henüz yürüteciyle dolanıyor yani hareketli ama yürüyen bir bebeğe göre değil tabi. Sabah uyanır 8-9 gibi mama yer 150cc 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyor yumurta peynir vs Öğlen ekmekli güzel şehriye çorbası içiyor Uyanıyor kefir veriyorum bir su bardağı aradan 1-2 saat geçiyor çorba vs yoğurt Aralarda meyve veriyorum Akşam yemeğinde ne varsa bizle yiyor 9 gibi mama içip uyuyor
livanurvealpinannesi61 Girl_baby yürüteç yürümeyi geciktirir 15 aylık yürüteç kullanmayın bence siz bilirsiniz ama
Girl_baby livanurvealpinannesi61 ya bende öyle düşünüyorum ama yürüyemedigi için bu sefer elimi tut evde gezelim istemiyor tabi bunu sürekli yapmakta beni çok yoruyor 😐