Asyatok Daha öncede post açmıştım 9 aylık olacak neredeyse son bir aydır ağzını kitliyor açmıyor sadece mama içiyor ne yapacağımı şaşırdım tecrübeli anneler akıl verin ne olur
Elayberosmom Asyatok ek gıdaları mama şeklinde yapıp biberona koyarak vermeyi denediniz mi , kaşık mama vs
Ezzzzi Asyatok ben dönem dönem yaşıyorum bu durumu 13 aylık . Yoğurdu genelde reddetmiyorlar onu deneyin isterseniz , sonra yoğurda bir şeyler eklemeye başlayın
Nursefa Asyatok maalesef 9. Ay atağı kızım 10 aylık daha yeni düzeldi yemedi mesela ayrıca dişler bu yandan çok rahatsız etti ama 10. Aya geçince düzeldi şükür
Asyatok Bebetonunmotheri 1 aydır neredeyse böyle ağzını kitliyor zorla bir şeyler vermeye çalışıyorum sürekli
Ezzzzi Asyatok bu arada aklıma geldi en son oğlum böyle yaptığında artık bir derdi mi var diye doktora götürmüştüm , kulak yolu enfeksiyonu çıkmıştı , ilaçlarını içti rahatladı , bi de şu ihtimal var , dişleri gelen bebekte iştahsız olıyor
Bebetonunmotheri Asyatok oyun tarzi vermeye calisin o yemek istemese bile ceee yapip agzini actiginda sokun Annelik hep yöntem bulmakla geciyor cok zod gerçekten Bide disi cikiyor olabilir baska agrisida olabilir
Asyatok Ezzzzi haftaya kontrolümüz var kulaklarına baktırayım mutlaka teşekkür ederim. Dişleri çıktı 2 tane belki üstler geliyordur ama hiç mi düzelmez hep aynı hep aynı
Ezzzzi Asyatok yeter ki enfeksiyon olmasın ama enfeksiyona dair hiç bir belirtisi olmamıştı oğlumun da. Yemeyen bebek zor bilirim