Merveyavuz Asafsena29 Bu kadar emmek istersen emziği neden istemiyorlar anlamıyorum 🙄 biraz büyüdükçe kabul ederler umarım
Merveyavuz Merrcimek Vallahi sormayın çocuk beni emzik etti sürekli memede kalmak istiyo yerinde zor uyutuyorum
Merrcimek Merveyavuz Çok haklısın ben de emziği veremeseydim aynı şekilde olacaktım. 34 günlük bebeğim ama sürekli meme istiyor. İnsan tükeniyor
EmineAyan Merveyavuz evet yaklaşık 1buçuk aydır kullanıyoruz, kızım 3buçuk aylık. 2 aylıkken verdim ilk gün tutmakta zorlandı ama ikinci gün çok kolay tuttu ve şu an çok güzel emiyor
AliyeAsel Merveyavuz canım benim kızımda baştan beri emzik tutmuyor evde 5 tane emzik var ama ısrarla hergün deniyorum dün chicco emziğe sütümü sagıp verdim bi 20 dakika kadar emdi elindekileri sık sık vermeyi dene tutabilir belki ☺️
Merveyavuz AliyeAsel Dün gece benimkide aldı bi 20 dakika kadar uyuyana kadar emdi canım umarım tekrar verdiğimde yine alır. Pes etmiycem o emzik alınacak 😁
EmineAyan Merveyavuz alır canım göğüs ucuna benzediği için daha rahat tutuyorlarmış bunu doktorumuz önerdi
Hmyrdnz Philips avent ultra air mi yazmalıyız motora desenli falan çıkıyor ikilisi 45lira bu mu acaba doğru olan