lutfenoturcocugum Merhaba sevgili anneler ,Osanit diş topu azı dişlerini çıkaran oğluma çok iyi geldi ama uyku yapıyor sanki,sizde de aynı şey oluyor mu?
Meltemingo lutfenoturcocugum ben ilk disi ciktgndan beri kullaniyorum suan 2 yasnda en arka azi dsler ckio hala kullaniorum ama smdie kadr hic oyle bi etki yapmadi
Bebegimveben1_ lutfenoturcocugum nerden temin ettiniz acaba arkadaşımın söylemine güvenip tetagil granül diş tozu aldım ucuzda değildi 275 lira verdim işe yarasa parasını düşünmem asla işe yaramadı
Melovealp Bende yeni kullanmaya başladım,uykuda bir değişiklik yapmadı bizde ama rahatlatıyor o kesin.
Melovealp lutfenoturcocugum birde camilia diye bir damla var oda çok işe yarıyor,onuda amerikadan aldım ama burda internet sitelerinde satılıyormuş.Hatta osanitten bir tık daha iyi diyebilirim.
lutfenoturcocugum Melovealp Osanit’ten memnunum,bitkisel olmasından,iyi gelmesinden ..Yalnız Trendyol’dan temin ediyorum,o biraz tereddütte bırakıyor beni orijinalliğinden.Camilia da bitkisel bir ürün mü ,hiç duymadım.
Alerjikrinit lutfenoturcocugum evet şimdi sitesine baktım e ticaret mağazalarında satışımız yok yazıyo
lutfenoturcocugum Alerjikrinit Osanit Türkiye ile iletişime geçmiştim. Distribütörlük almamışlar, eczaneler vasıtası ile ürün temini yapıyorlar Biraz yanıltıcı bir durum .Aynı sistemle çalışan bir yerden aldım Trendyol’dan .Yani getirtip satıyorlar .
lutfenoturcocugum Bebegimveben1_ Ben de kullandım Tetagil, ama o benim çocuğumda da sonuç vermedi . Lussastore aldığım mağazanın adı Trendyol’da.