Aselgamzee Selam anneler 5 aylık bebeğim için çocuk doktoru arıyorum 2 doktor değiştirdik memnun kalamadım ikisinden de yeni devamlı gidebileceğim bir doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
bilgekizinannesi Aselgamzee medical point Aslı aslan. Prof oldu kendisi. Biz takipliydik kendisinde sigorta hastaneyi kapsam dışı bırakınca ayrılmak zorunda kaldık. Yeniden anlaşma yapılmış kendisinden devam edeceğiz çok ilgili gözünden hiçbir şey kaçmaz. Bebeğimin kalp deliğini kimse fark etmedi bi dinleme ile anladı sağolsun
Nanem123 Aselgamzee tam olarak nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Çiğli Ataşehir erdem gümüş önerebileceğim çocuk doktorları arasındadır çok iyidir
Dorukunannesifatihinbitanesi Aselgamzee Bodrum’dan İzmir’e çok iyi bir hekim geldi.Dr.Tuna gül.tunimu klinik tavsiye ederim
Aselgamzee Karabağlarda oturuyorum önerdikleriniz uzak kalıyor biraz en son egepole gidiyordum iki doktordan sonra başka arayışa girdim birde fiyatlarıda çok yükselttiler diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama fazla geldi bana