Umutluluk Dünden beri 38.39 arası gidip geliyor ateşi oğlumun .Ateş düşürücü verince karaciğer değerleri ani bir şekilde yükseliyor bana acil doğal yöntemle düşürmem için bişey lazım.3 yaş
Meryodnc Umutluluk sirkeli suyla sil iyice heryerini canım. Kalın giydirme hiç gerekirse bi tık üşüsün. Ben öyle düşürmüştüm ama yinede bi doktora danışmanda fayda var. Ateş düşürücü serum veriyolar onu içirmiştim hemen geçmişti ateşi
birinsan14 Ilık duş ama sıcağa yakın olmayacak, dondurma yedirebilirsin veya sütü dondurup verebilirsin yesin ( doktor yaptırmışt bize) , özellikle eklem bölgelerine ılık bez, dinlenecek çok koşarsa flaan yine yükselir Allah şifa versin inşallah düşer
fbetul4270 Umutluluk üzerindeki herşeyi çıkarın sadece zıbını kalsın oda ısısını düşürün ayağına mutlaka çorap giydirin ayak hep soğuk olduğu için vücut ısıtmak için çalıştığı için bu sefer ateşi düşmez yükselir. Daha sonra bir kaba 3 4 diş sarımsağı ezin üzerine de zeytinyağı ekleyin 1 2 saat beklettikten sonra sadece yağını ayak tabanına sürüp peçete yada birşeyle sarıp çorap giydirin. Limon yağı varsa oda olur yada limonu sıkıp çorabı onunla ıslatıp giydirin. Ara ara çok soğuk olmayan suyla alnına ve koltuk altına bezle ıslatıp değdirin. Sirkeli su zararlı diye duymuştum onun için birşey diyemeyeceğim. Odasını havalandırın daima temiz hava iyi gelir. Hatta arada bı pencereden dışarı baktırın. Geçmiş olsun 🌸
fbetul4270 Umutluluk Aloe Vera jeliniz varsa onuda sürebilirsiniz eğer alerjisi yoksa oda iyi geliyormuş
simseklivekalpli Umutluluk ilik dus. 40a yaklaşırken yaptiriyordum ben sadece. Eklem yerlerine udi hindi yağı surebilirsiniz. Nar çilek yemek ateş düşürür bildiğim kadarıyla. Bir de su içsin bol bol