cinarinannesi2707 Oğlum 15 aylık 4 saattir uyuyor dünde 3 buçuk saat uyumuştu gündüz uykusunu. Normalde 1 saat civarı uyuyordu. Bu kadar uyuması normal mi
Esruli cinarinannesi2707 gece uykusu nasıl gece uyuyorsa sorun yapmayın bence ne güzel 4 aylık oğlum o kadar uyumuyor 🤣yoruluyordur bu ara belki
Metesmom cinarinannesi2707 bence 16:30-17:00’dan sonra uyumasına izin vermeyin uyandırın, gece uykuları geçe kalır bu sefer.
Wanderlust cinarinannesi2707 gece cok gec kalmiyorsa uykusu ellemeyin omru boyunca bir daha gunduz uykulari olmicak zaten gece sorun degilse bol bol uyusun kendi kendine akisini bulur
Elisa34 cinarinannesi2707 benim kızım da o aylarda uyuyordu üç saat filan hiç uyandırmıyordum bazıları uyandırıyordu
cinarinannesi2707 Esruli gece uyuduğu saat akşam 8,9,10,11 farketmez uyuduğunda sabah 7 ila 8 arası uyanıyor bunaralar dişten dolayı gece biraz rahat uyuyamıyor belki ondandır. Küçüklük zamanlarında da sorunu olmadığı sürece gündüz genelde uzun uyurdu 🙂
Esruli cinarinannesi2707 uyku seviyor o zaman hem de ağrısından yorgun düşüyor fırsat bulunca uyuyor demek ki
cinarinannesi2707 Metesmom ben uyandırdığım zaman çok ağlıyor 🤷🏻♀️ Evde biraz ses yapıcam inşallah uyanır
cinarinannesi2707 Elisa34 bende hiç uyandırmadım bu zamana kadar sadece çok uyuması şaşırtıyor zaman dilimi olarak
Susamtanesimoms cinarinannesi2707 16 aylığız bizde çoğu zaman 3 saat uyuyoruz gündüz en azda 1 buçuk saat ideal bence tek uyku yapıyorlar ve yoruluyorlar
Elisa34 cinarinannesi2707 tek uykuya düşünce üç saat filan normal bence benim kızım 22 aylık hala 2,5 saat uyuyo
Aslicamm cinarinannesi2707 hayatının hiçbir evresinde, yenidoganken bile 4 st uyumamış bebeğin anasinin gözleri yaşlı 😢😂 bu işin bi sırrı var mı yemin ederim 2 saatlik gündüz uykusunu öpüp basima koycam (19 aylık) bünye meselesi mıdır
cinarinannesi2707 Aslicamm Allaha şükür uyku ve yemek konusunda sıkıntı yaşamıyorum oğlumda. Bence doğuştan gelen bir şey her bebek farklı. Hamilelik boyunca uyku düzenim aynıydı belki de ondan böyle oldu akşam erken yatar sabah erken kalkardım her gün. Oğlum doğduktan sonra uyku saatlerine dikkat ettim ağrısı olmadığı sürece o da uyudu şükür 🙏🏻 Bizden 4 ay büyük bebeğiniz bence bu saatten sonra daha fazla uyumaz aksine uykuları daha da azalacak bebeklerimizin 😢🌸
cinarinannesi2707 Elisa34 Maşallah 🧿 etrafımda ki çoğu anne 1 saat civarı uyuduğunu söylediği için bizde mi sorun var dedim 😂
Fetiye06 cinarinannesi2707 bence sorun etmeyin gece uykusunu etkilemiyorsa çünkü fazla yoruluyorlar sürekli evi gez gez bitiremiyorlar haliyle yoruluyorlar birde bu aralar havalar kapalı onun etkisi olduğunu da düşünmüyorum ben ayni benim oğlumda öyle