aysen032 Kizlar oglum 7 ay 4 gunluk Doğduğundan beri Gündüz uykuları çok kısa alarm kurulmuş gibi 28 32 dk arasında mutlaka uyanıyor hemen geri döndürmeye çalışıyorum ya emziriyorum ya ayağımda sallıyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor yarım saat sonra tekrar uykusu geliyor nasıl uzatabilir ya akıl verin lutfen.
aysen032 aysen032 gece uykusuna da 7 de esneyemeye başlıyor tutabilirim kadar tutuyorum en geç 8 çeyrekte uyumus oluyor. Önceden çok kalmazdı ama 6. Ay atağı mi ayrilik kaygisi mii artik neyse bir saatte bir uyanıyor kucağıma alıyorum susuyor geri yatiriyorum
EgemenAtam aysen032 Burda biri yazmisti uyanma saatine yakin burnuna ya da yanagina dokunarak hafif uyandirin kibarca diye.Bu sayede döngü atlarmis 30 dakikada uyanan bebekler.Destekle uyudugu icin tekrar destek istermis yani.Ben arada deniyorum ise yariyor bazen😂26.dakikada felan yanagini sıkıuorum hafif kipirdiyor sonra bi yarim saat daha uyuyor.Hep ise yaramiyor ama zamanla olurmus bu sekilde yaparsak
egedenizi20 aysen032 aynı benim oğlumu anlatmışssınız akşam 8 de uyudu ama bu saate kadar istisnasız her saat başı kalktı 1 saat anca uyumuşumdır🫠bence dişlerden dolay böyleler bizim alttan 2 üstten 2 dişi kabarık ne yapıcam bilmiyorum hiç bi şey diş ağrısınınrahaytırnutır
Yuse Ben de 8 aydır öyleyim, doğduğundan beri -gerçekten doğduğu günden beri- gündüz uykusu tam yarım saat ve akşam 7,30 uyku saati, gece de saat başı uyanma rutinim bu😏
egedenizi20 aysen032 bende kullandım bide jel kullandım ama bizde hiç işe yaramadı geceleri çok zorlanıyorum eşim genelde araba ile yolculuk yapıyor işi dolayısıyla bu yüzden geceleri onu da kaldırmıyorum ama her saat kalkması benim çok yoruyor bi an önce çıksa da rahatlasak yani umarım diştendir de çıkınca rahatlarız 😁 inş uzun bi süre böyle gitmez