Damla_eflin hunilikurbik DeFacto, LCW, Bazen Zara’ Ya Girip Uygun Bişey Bulursam Alıyorum Yani Nerde Uygun Bulursam Yada İndirim Olursa Kaçırmıyorum Eşim Elbise Konusunda Batmış Halde 🤣
asrinhatasi hunilikurbik LCW ve ebebek. Bizim burda ebebek outlet var oradan eski sezondan kalma birşeyler bulursak alıyoruz daha uygun oluyor. LCW de güzel kupon yakalarsam alıyorum.
monami_ hunilikurbik lcw, zara, Adidas ve gap kalıpları ve kalitesi çok iyi. Ucuz diye ebebekten alıp bikaç yıkamada çöp olmasından iyidir.1 yaştan küçükse kesinlikle carters çok çok kaliteli.
pasaklisinkukuli monami_ bence ebebek bi kaç yıkamada salmıyor ayrıca bebek kıafetlerini o kadar para vermek ne kadar doğru bana göre parayı çöpe atmak gaptan zaradan almak
Asya3870 hunilikurbik genelde lcw den canım. Uygulamasından çark çeviriyorum öyle daha uyguna geliyor. Hemde malları çok kaliteli, ben çok yıkarım kıyafet ona rağmen yeni gibi duruyor memnunum🙂
Damla_eflin pasaklisinkukuli Bende Sizin Gibi Düşünüyorum Ama Nedense Tek Cocugum Diye Sürekli Almak İstiyorum 🥺 Eşim Sağolsun Oda Zamaninda Hiç Görmemiş Bu Yüzden Karışmaz Mesela
_Goktugunannesi__ pasaklisinkukuli bende marka yerlere o kadar para verilmesine karşıyım çünkü bi kıyafeti en fazla 4 5 sefer giyebiliyor sonra küçülüyor bende normal instagramdan online alıyorum beğendiklerimi hem ucuz hem çeşit çok mesela oğlumun bir sürü kıyafeti var hepsi sapasağlam 2 3 sefer giyilmiş
pasaklisinkukuli hunilikurbik aynen öyle kuzenlerindem kalanları evde giyiyor lekelense bile insan üzülmüyor dışarı cıkmak için de bir kaç takım elbise alıyorum lcw ebebek falan yada hediye geliyor yetiyor