Smnuralmdar Merhaba kızlar bebeklerinize hangi mamayı tercih ediyorsunuz en az gaz yapan mama sizce hangisi benim bebeğim 1 aylık ve sütüm çok az hangi mamayı kullanmam gerekiyor
karelmomyy Smnuralmdar bence hipp orfanic combiotic çok iyi, tabi bu bebekten bebeğe değişir deneyerek göreceksiniz. Bize aptamil çok kötü etki yapmıştı
Asya3870 Smnuralmdar deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin canım. Önce bı mamayla başka mesela aptamille iyi geliyorsa devam edersin yoksa hipp e ya da Bebelac a geçersin. Her bebek çok farklı. Ben Aptamil kullandım hep çokta memnundum
Neak Bizde de aptamil sancı ypyodu kabız yapyodu ama smdi mamaya bi küçük kaşık zeytınyagı damltyoz smdlk skntı yok rahat ypyo
merveayse Golden goat denedim kabız yaptı evolvia denedim tadını begenmedi öğürdü hep içmedi sma comfort kullanıyorum suanlik memnunum mama işi bebekten bebeğe değişiyor genellikle comfort olanları tercih edin sindirimi kolay oluyor
Smnuralmdar Hepinize teşekkür ederim herkes farklı farklı söylemiş bende deneme yanılma yoluyla devam edeceğim o zaman