seizetheday Ne kadar olmalı arkadaşlar dolaptan çok uyguna buldum aldım en fazla doğduğunda gidiyor diye düşündüm
kirmizibaliknerde seizetheday benimkiler prematüre olduğu için ben uzun bir süre kullandım 1 numarayı. Ama 2 numarayı çok az kullanıp 3 e geçtik hemen. Tamamen bebeğin gelişimi ve kilosuyla alakalı. Her şey yolundaysa çok da stoklamayın bence büyük bez kullanılıyor da küçük kullanılmıyor
simseklivekalpli seizetheday 320 tane bitirdim ben 😬 ama son 20 artık bitsin diye uğrasa uğrasa. Komşu birer paket kullanıp 3e geçmiş
sevimailesi seizetheday 1 numara 1 Paket al sadece doğduktan sonra çabuk buyuyolr direk hemen 2 ye geçiş yapiyorsun ztn
ikibebebiranne_ Ben 80 adetten sonra iki bedene geçtim bence o bebeğinizin kilosuna bağlı bence çok almayın derim iki bedeni bile çok kullanmadan 3 e geçtim
seizetheday ikibebebiranne_ 80 adet mi 8 günde biter o ama oğlumda günde 6 7 sadece kakalı bez kullanıyordum
Ballikizim99 Biz paket paket 1 numara almıştık bebeğim 4 kg doğunca fazla kullanamadık direk 2 numaraya geçmiştik
ikibebebiranne_ seizetheday zaten gün olarak o kadar sürdü bebeğimin bacak kıvrımları çok topluydu sıkıyordu hemen ikiye geçtim
seizetheday Evet sanırım kilo ile alakalı tamamen hayırlısı artık ben sipariş verdim olmazsa birine veririm
mrsfly seizetheday ben 1 ay kullandım canım prima premium 1 numarayı biraz da bez markasına bağlı sleepy daha kücük mesela
seizetheday ikibebebiranne_ evet sanırım kilo da önemli oğlum 3.5 kiloydu ama uzun olduğu için zayıftı onda biraz daha uzun sürdü bizim bakalım bu nasıl olacak hayırlısı
sipasiva seizetheday bebegım erken ve 2300 dogmasına rağmen(ki ultrasonda 2900 görünüyordu) sadece bı paket bıtırdım dırek ıkıye geçmek zorunda kaldım çünkü bebegım butluydu sıkıyordu bu bebegının doğum kılosuna ve vücut yapısına bağlı
Neolacaksimdi seizetheday markaya göre değişiyor. Ben prima kullandım 4 paket gitti 1 paket almıştım fazla kullanmam diye. İlk zamanlar bir de göbek bağıdır tecrübesizliktir derken çok gidiyor diye düşünüyorum