Beyzanurkuzu_ Kızlar bebeğim 12 den önce uyumuyor uyutsamda güç bela, geri uyanıyor uykuya döndürmeye çalışıyorum ama yok neden olur atak haftası falan mı acaba? Önceden 9 gibi uyuyordu sabaha kadar 🥲
Nisaaabbk Beyzanurkuzu_ benim bebeğim de 9 ay 10 günlük gece 12 den once uyutamiyorum .hatta dün gece 02.00 geliyordu uyuması
durununannitoskosu Beyzanurkuzu_ Benim bebeğim de 9 buçuk aylık, post açmak için girdim ki sizin postunuzu gördüm, inanılmaz uyku problemimiz var gece defalarca uyanıyor geç yatıyor vs, atak mi diş mi nedir anlam veremiyorum
Asya3870 Beyzanurkuzu_ benim kizimdi tam 9 aylıkken öyleydi canım. Bir türlü düzen oturtamamistim.. gece 2 ye kadar oturduğumu bilirim ama büyüdükçe zamanla düzeliyor merak etme sabret geçecek hepsi insAllah🙂
Dfncgdm2022 Beyzanurkuzu_ uykuları duzene yavas yavas gırer canım merak etme atak haftası olabılırsın bırde dıs cıkartma donemı cocujlar cok sık uyanır benım kızımda oyleydı dısı patlayınca normal uyku rutınıne gerı donerdı üst dişleri cıkacagı zaman vallahı yatırırdım yarım saat sonra dıkılır gece 2 -3 gıbı yatardı normalde uykuları rutın ılerler ama dıs donemı butun rutın bozukur