ben1ayse Kızlar kafayı yiyeceğim 1 hafta içinde ben 4. Gördüm eşimde 2-3 tane görmüş videosunu bile çektim. Resimde ters dönmüş çırpınıyordu yükleyeceğim buraya ama düz döndüğünde atlıyor resmen. Ödüm kopuyor bi de bebeğimiz var evde kafayı yiyorum Şuan. Kimseye vebal yüklemek istemiyorum suç da atmak istemiyorum ama alt alttakilerden şüpheleniyorum detay vermeyeceğim 😣
Deletedmom_78 ben1ayse fotograf yukledigini hic tahmin etmemistim su an kaşınti tuttu bacim fobim halay cekuyor😁bilgim yok ustte kalsin🫶
yaprak_34 ben1ayse hayır kesinlikle pire değil .Zaten pireyi böyle yakalamanız pek mümkün değil .sabit durma ki sürekli zıplar ve çarşafın yada kıyafetlerin kıvrılan yerlerinde gizlenir,sizi devamlı ısırır vücudunuzda kırmızı kırmızı ısırık izleri olur.açık renk olan çarşaf kıyafete b….klarını yaparlar ve çok belli olur o b.klar
ben1ayse Deletedmom_78 kusura bakmayın valla zaten bizim başımıza genelde meraktan birşeyler geliyor 😅😅kız niye baktın fobin varsaaa
ben1ayse yaprak_34 şimdi şöyle evet bacaklarımızı ısıran birşey oldu eşiminde benimde. Böyle yara gibi oldular ama geçtiler birkaç güne biz birşey dokundu diye düşündük.. onun dışında sabit durmuyor zaten canım biraz hırpalandı ve ters duruyordu o yüzden sabit ama düz durduğunda ve biraz geçtiğinde zıplamaya başladı yani.. 😫😫 neyse ki 💩 yok
Deletedmom_78 ben1ayse ahajaja kiz şaka yaptim ustte kalsin diye yorum attim buu kucukmus ya o kadar fobim tutmadi😁
ben1ayse Hayatım, hayatımlar zaten aşırı küçük ama ben yakınlaştırdım fotoyu. Örnek verecek olursam baldo pirinci uzunlamasına ikiye bölün uzunluğu hemen hemen o kadardı. Kalınlığı da tırnak kalınlığı gibi. Ve zaten zıplıyordu ama ben onu biraz hırpaladım o yüzden sabit duruyordu bide ters döndü düz dönmeye çalıştı düz dönünce de zıplamaya başladı. Selimikomom Mavili-mavilimorcicek Burcu60 Deletedmom_78 😂😂😂
Mavili-mavilimorcicek ben1ayse Bu pire değil kesinlikle.Cok küçük,zıplar yakalamak da nerdeyse imkansızdır.Evinizi ilaçlatin çoksa eğer.
KeremikoMoM_ ben1ayse internettem görsel aramadan aratıp baktınız mı ordan çıkar belki ne olduğu ona göre de bir çözüm üretirsiniz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ben pireye benzetemedim, anneme de gösterdim hatta, pire değil o benzemiyor dedi (hatta pireyi benim üstümde sandı🤣onun dışında pireye benzetmedik) 🤷🏼♀️
ozmel Annemlerde de buna benzer vardı zıplıyordu o da bakliyat dolabına bi baktık ki pirinç böceklenmişti halbuki yeni almistik pirinci bit diyolarmış bizimkine de bi bakın isterseniz pirincinize bulgurunuza belki sizinde öyledir