kizlarimbenimherseyim Ocak 4 te 1 yaşına girecek bebeklere De bilet alınıyor mu arti kolay Seyehat edilebilir mi uzun tatil arasında kocaeli ye gidecez nasip olursa otobüsle 8 saat sürüyor buradan arabayı satacağı için maalesef araba olmayacak
Elika00 kizlarimbenimherseyim bilet 2 yaşın üstüne alınıyor ben kabin boy valizimin üzerine oturtmuştum 4-5 kere uçak seyahati yaptık hiç zorlanmadım. Valiz üzerine oturacaksanız eğer dikkatli olmalısınız ben hırkasını içinden geçirip kapatmış sıkıca bağlamıştım tabi tutarken de o kısımdan tutmuştum yani kaydığı anda tutabilirdim. Siz daha güvenli olmazı için belden birşeyle bağlaysbilirsiniz yavaş ve güvenli sürerseniz birşey olmaz. Ben 21 aylık oğlum hala öyle sürüyorum ama dediğim gibi kayabileceği düşebileceği hiçbir risk bırakmadan öyle oturup sürmüyorum yani güzelce önlem alıyorum. Uçakta daha önce hiç görmediği bir iki oyuncak alırsanız onlarla ilgilenir. Kalkış ve iniş esnasında emiyorsa emzirin. Emzik kullanıyorsa emzik verin. Suluğu varsa açarken dikkat edin basınçtan bazen su fışkırsbiliyoe
Elika00 kizlarimbenimherseyim ben bebek arabası satılacak anlamışım kusura bakmayın 😂 Bebek arabanızla uçağa binene kadar götürüp Prada arabanızı görevliye teslim ediyorsunuz inerken de uçaktan inip bekliyorsunuz arabayı getiriyorlar
sezer2022 kizlarimbenimherseyim Kıbrıs’a gitmiştik 300 lira almışlardı, o da ayrı koltuk değil ha kucakta 🙈
birinsan14 kizlarimbenimherseyim bilet almıyorsunuz ama vergisi gibi küçük bir para ödeniyor. Siz kendinizi seçerken altta 2. Kişiyi 2 yaş altı bebek şeklinde seçmeniz lazım sonra check-in de sorun olur. Uyku saatine denk getirirseniz inişte ve kalkışta emziriraeniz veya biberon emzik verirseniz basınç da sorun olmuyor.
kizlarimbenimherseyim Elika00 öyle şeyler olabilir evet bazen bende bakarken başka görünüyor yazilar kucağınızda oturttunuz değil mi çünkü daha önce binmedik ilk olacak çocuklarla 3 cocuk var bende 9 5 ve 10 aylık şuan ocakta 1 yaşında olacak inşallah
Elika00 kizlarimbenimherseyim evet kucakta oturuyor bebek kemeri veriyorlar kendi kemerinizin içinden geçiriyorsunuz. Bilmiyorsanız hostes yardımcı oluyor
Papatyam01 2 yaş a kadar anne kucağında gidiyor. 100 tl idi galiba küçük bir meblağ idi bilet şart infant yolcu olarak geçiyor. 2 yaştan sonra da 200 tl civarında yetişkin biletinden az ödeniyor.
Merveeofs Kucakta da gidebiliyor ayrıca puset için koltuk da alabiliyorsunuz ama öyle olursa bir bilet fiyatı bildiğim kadarıyla. Kucakta 100₺, idi şuan 129₺ havayollarında.
kizlarimbenimherseyim birinsan14 mama yiyor arti emzik kullaniyoruz 5 kisilik bi alieyiz biri 9 diğeri 5 ve 10 aylık şuan
birinsan14 kizlarimbenimherseyim hepsini ayrı ayrı seçin bilet alırken ona göre indirimli alırsınız zaten 2 yaş altı kucakta 2 yaş üstü normal bilet oluyor. Ama biraz tutar tabi artık her şey pahalı
kizlarimbenimherseyim birinsan14 evet öyle hersey pahalı zaten otobüs te aynı fiyat tutar geliş gidisli yani