majko 1bucuk aylık bebeğime sabah akşam veriyorum ama yeterli olmuyor sanırım dozu arttırmalı mıyım kullananlar kaç kez ne kadar veriyor?ayrıca cok ıkınıyor kakasını yapmak için damlayla alakası var mıdır sizce başka damlaya mı geçsem
Tombikdonerartikcokpahali majko bir de yanında ek olarak biogaia kullanın tek damla fayda etmiyor hem dediğim damla bağırsak düzenleyici çok geçmiş olsun 🥰
Zeynepelcin majko kizim da sab simplex ve biogaia kullanmıştım ve komikti çok nadir ısınma problemi yaşadım.. şimdi oğlum 19 günlük yine aynı şekilde kullanıyorum ve oğlum da biogaia ise yaramıyor sürekli ikinma hali ne.biraz bebeklerin vücutlar iyla alakalı bence.
duygualp majko biz de kullanıyoruz, günde dört defa 8’er damlaya kadar verebiliyorsunuz ama fayda etmiyor, kolik nedeniyle üç aydır çekiyoruz, sürekli ıkınma halinde; makat darlığı olabilir dedi başka bir doktor o nedenle iki merhem verdi
majko Tombikdonerartikcokpahali onu günde kaç kez kaç damla vereceğim?birde biogaia kullananlar baya şikayetçi görmüştüm daha fazla gaz yaptırdı yorumları vardı onlarda tek kullandığı için mi acaba
majko sevgidem hep aynı saatte vermeye dikkat edebiliyor musunuz birde yeterli oluyor mu sizde?kız mı erkek mi benimki erkek olduğu için daha gazlı olur diyorlar
Deletedmom_83 Zeynepelcin benim de erkek bebeğim var Biogaia sabah 5 damla 2 gün verdim çocuk ıkına ıkına çıkartamıyorsa çatlicak gibi oldu hatta kabız oldu sizde de aynı mıydı ?
Dlnedz1001 Günde toplam 20 damlaya kadar verilir diye biliyorum biz ise günde 12 damla tek seferde öğlen gibi veriyorduk sabah akşam da verilebilir. Bizde çok işe yaradı
ege67 Bende Metsil kullanıyorum yanına maflör ve sam simpleks verdi doktor 2 gün önce sam simpleks ve metsille çok rahatladı oğlum dün gece de maflör ü de verdim gece boyu mızmızlandı uyumadı kakası yumuşadı hangisi dokundu acaba yada normal mi
Zeynepelcin Deletedmom_83 ben onu bıraktım sadece sab simplex kullanıyorum yaramadı. Zaten ikiniyor bir kaç günde bir yapıyor onu verince daha beter oldu uyuyamıyor du.bazi bebkelrde ise yaramıyor maalesef kullanma bosver .Dr dedi ise yaramaz pek onlar zamanla gecmesini bekleyeceksin