yyasolii Kızlar benim kızımın sarılığı vardı 30 eylülde 15 ti değeri 16 Ekim de 9 a düştü şimdi bakıyorum hala yüzü hafif sarı gibi bakan aaa sarılığı mı var diyor doktor yavaş yavaş geçer dedi ama hala olması normal mi başına gelen oldu mu
anonim99 yyasolii benim oğlum o şekildeydi. 12 ye çıkmıştı 1 hafta boyunca sürekli iki güne bir sürekli ölçüm yaptırdık mamaya başlamak zorunda kaldık. Biraz düşürdük mamayı bıraktık. Bırakınca geri yükseldi. Doktor anne sütü sarilgii olabilir dedi uzayan sarılık da mı deniliyomus sanırım öyle bişe. Bebeğiniz artık buyuduyse korkmanıza gerek yok yinede siz düzenli takibini yapın. Belli bi günden sonra sarılığın yiksek olmasi bebeğe zarar vermiyor ama günü ve derecesi önemli. Aylarca süren bile varmış ama zararsizmis bı doktorunuzla görüşün bunları
leyla23 yyasolii kızımda 1 günlüktü 5 değerle yatışını yapmışlardı, bıngıldaktan beynine falan bakmışlardı sonra düştü ama bolbol emzirmek lazım, dışkıyla atıyolarmış sarılığı. bolbol kaka yapması lazım demişlerdi hastanedeyken
gamzesu58 yyasolii Geçmiş olsun canım bizde doğumdan ertesi hafta fototerapi almıştık fakat 2. Ayın sonuna doğru sarılığı gitti
Aslnakn Oğlumda öyleydi yaklaşık 2 aya kadar sarılık gözlerinde filan çok azda olsa vardı ama çok düşüktü bol bol emzirdim geçti