Melikebltc 27 aylık bebeğim bitlenmiş kayınvalidem diyor ki onun nesli tükenmedi mi 😅 şaka bi yana trendyoldan bit ilacı aldım neden olmuştur bu şaşkınım Nasıl izin verecek bilemiyorum daha önce başına gelmiş olan var mi ?
gokturkasli Melikebltc eczaneden antibit alin kokten cozum birde mutlaka lavanta spreyi sac icij gecmis olsun dikkat edin
mobesebesir Melikebltc skksks çok bitlenirdim küçükken annem kafama çamaşır suyunu sulandırıp sürdüğünü bile hatirlarim. Bide sık dişli ince Bi tarak vardı onunla tarardi annem
sedasayan1111 Melikebltc mor kutu var paranit mi ne deprem nedeniyle evimizden olmuştuk gittiğimiz yerde hamile halimle bitmemiştim daha doğrusu herkes onun içeriği iyi hamile ve 6 aydan büyük her çocukta kullanılabiliyor
-Gizemli Birinden geçmiştir ayrıca bit daha yüzyıllarca daha nesli tükenmez en tiksindiğim şeydir bit
Melikebltc mobesebesir neeeeee çamaşır suyumu 😂😂😂😂 küçükken bizim de bit vakamız olmuştu ama net hatırlamıyorum o yüzden sizlerden yardım istedim hallettim de sanırım 🤭