Aleyna0606 3 haftadır gece 3-4 gibi uyuyo oda asla derin uyku değil. Ve çok sık uyanıyor gece. Sabaha karşı uyuyor öğlen 2 gibi uyanıyoruz. Gündüzleri ise hiç uyumuyor. 30 dk 20 dk anca. Buna bi çözüm bulmam lazım lütfen öneri verin.
Leylamoznur Aleyna0606 bizde öyleydik gündüz 2 uyku yapması lazım 2 saatten canım o düzene girince gecede giriyor bide alışkanlık yapıyo bunu kırman lazım ondada örnek veriyorum 20. Dakikada kalkıyo ya sen 15 dkikada dürtüyorsun yani uyarıyosun böyşe böyle süre uzuyor suan 3 günün benimde bakalım saat 4 oldu 2 saattw bir kalkmalar devam gibi
Aleyna0606 Leylamoznur saat 9 da uyandırdım artık belirli saatlerde uyutucam bakalım ne olacak bilmiyorum artık 😂
Yasse1208 5 ay 20 günlük bebeğim var tamamen aynıyız. Özellikle 1 haftadır uyku düzeni o kadar bozuldu ki 4. Ay atağında bile bu kadar olmamıştı :( suanda da bir atak dönemi herhalde ben de bi çare bulamadım :(
YagmurAdaDeniz Yasse1208 benimde 5 ay 28 günlük bebeğim bir haftadır uykuya direniyor memeden bıraktığım an çığlık çığlığa ağlıyor geceleri normalde yatakta emzirir geri uykuya dalardı şimdi ayakta emzirmemi istiyor ağlıyor yoksa çok yoruldum bende 😞😞
Aleyna0606 YagmurAdaDeniz benim bebeğimde öyle ağlayarak uyanıyor memeyle anca duruyor. Emmese bile ağzında dursun istiyor