Aysun_ackbs Merhaba ilk çocuğum 6 ay 21 günlük ve diş çıkarıyor bir kaç gündür çok huysuz iki gecedir de yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor siz bu dönemde neler yaptınız ne iyi geldi yardımcı olursanız çok mutlu ve duacınız olurum teşekkürler:)
Cansuktk_42 Aysun_ackbs benim kızda diş çıkardı ilk gece ağladı bi yarım saat sonra geri uyudu ben ona kehribar kolye almıştım önceden salyası çok akıyordu inanılmaz kehribar kolyeyi takınca kesildi çok huysuz olmadı benim kız yada kolye işe yaradı diye düşünüyorum
Beren2323 Aysun_ackbs diş çıkardığını nasıl anladınız benim kızımda 7 aylık birkaç gündür öyle bi huzursuz ki anlatamam damakları bembeyaz sanki üstten patlamış ama henüz yok diş normalde gece kaka yapmazdı iki gündür kaka yapıyor gün içinde de bayağı . Ağlıyor sürekli saat gece 3 buçuk daha uyumadı normalde uykusu düzenliydi bugün az ateşi de var ama burnunda hırıltı var
Cansuktk_42 Elaeflin trendyoldan almıştım combin accessory diye bi firma adı vardı resim yüklemeyi öğrenemedim bir türlü öğrensem atıcaktım
Aysun_ackbs Beren2323 oğlumun hiç ateşi çıkmadı çok şükür ama bir kaç gün kakası baya sıvıydı birde parmağımla damağına dokundum normalde pürüzsüzdü bu defa pütürlü geldi elime ve dişin hafiften kökü görünüyor beyaz beyaz öyle anladım
Cansuktk_42 Beren2323 benim kızda alttan 2 dışı beyaz olarak gözüktü 2 gün içinde birini çıkardı diyeride yakındır çıkar diş izi belli oluyor hafif ateşi vardı ıstırıyor sürekli eli ağzında yada oyuncağını tutup ağzına basıyor çekiyor mız mız sürekli elimi ağzına götürüp ıstırma eyleminde bulunuyor