tugbasari248 Bebeğim 2 ay 21 günlük sağlık ocağından yazılan d vitamini kullanıyorum ama içime sinmiyor özel d vitaminleriden hangisi daha çok etkili olur ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
mikisu tugbasari248 sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum doktorumuz pedia-d yazdı onu kullanıyoruz
nevabilen tugbasari248 bende sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum dr pedia yazmıştı onu aldım bitince ocean aldım kullanıyorum fisfis şeklinde olduğu için daha kolay geliyor
tugbasari248 Melkkkk bende ocean almayı düşündüm ama bizim doktorumuz sun vitamin d 3 tavsiye edince kararsız kaldım
ebruylmz12345 mikisu Niye kullanmıyosunuz sağlık ocağının verdiğini bi zararı mı var ben onu kullanıyorum ama kötü mü yapıyorum
Busraaag2626 ebruylmz12345 bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum hatta doktoruma ocean aliyimmi demiştim gerek yok bu gayet güzel devam et demişti ama tereddütte kaldım şimdi
mrhka ebruylmz12345 aynen ya bende onu kullanıyorum içeriğinin farklı oldugunu dusunmuyorum neticede bakanlık onaylı eczane ürünü ve d vitamini ne kadar farklı olabılır 😀😅
Lalezlal Bende özel olanlardan almak istedim ama dokturumuz her zaman reçeteyle alınanı tavsiye etti yani özle olmayanları sağlık bakanlığı onaylı olanları kullanmak daha sağlıklı olduğumu söyledi
tugbasari248 Lalezlal yani devlet her zaman daha iyidir belkide ama içeriğinde yağ olduğu söylentisi var doğru ya da yanlış bilmiyorum ama bebeğim için iyisini isterim her anne gibi
tugbasari248 mrhka elbette farklı değil ama safsatada olabilir bilmiyorum sağlık ocağından alınan d vitamininin içinde yağ var diyorlar insan bı tereddüte düşüyor öyle duyunca tabi doğru olmayabilir ama yinede bebiş söz konusu olunca tereddüt oluşuyor
ipek-hbb mrhka monovit veriyor sağlık ocağı, prospektüsünde içerik bilgisinde butilhidroksitoluen(Bha) yazıyor, bazı kaynaklara göre Bha nın kanserojen, şüpheli madde olarak bilindiği belirtiyor aynı durum bhd için de geçerli.
tugbasari248 kubraselcuk ilk kez duydum bu marka olanı oceanı sordum doktoruma bize sun d vitamin 3 tavsiye etti
reyhan472134 tugbasari248 devit 3 eczaneden daha dün aldım 52 liraya. Sağlık ocağının içeriği düşük yan sanayi dediler bende artık kullanmadım bu tam d vitamini kemiği için aksatmayin
Zeynepelcin tugbasari248 youplus kullanıyorum suanlik bir sıkıntı yaşamadım. Eczanesi fark yok demişti ocean la o yüzden onu aldim