Rojda58 melisaceyda kurutmadi iyimi nekadardir kullaniyorsunuz digerlerine gore uygun fiyatli bir urun bende sormak istedim Kiyafet kucultuyormu
Rojda58 cansuturgut kurutmadi iyimi nekadardir kullaniyorsunuz digerlerine gore uygun fiyatli bir urun bende sormak istedim Kiyafet kucultuyormu
cansuturgut Rojda58 hijyen programı evet kıyafetleri küçültüyor ama ben tüm kıyafetleri günlük programında kurutuyorum hiçbi şekilde küçülme olmadı. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Dmt-01 Rojda58 ben kullanıyorum media marktte iki marka arasında kaldık altusu önerdiler.Gayet memnunum valla ama dolap kuruluğunda filan atınca biraz küçülüyo gibi ya da kumaşına göre değişiyo diye düşünüyorum.Ben oyüzden hassas/gömlek programında kurutuyorum hiç sorun olmuyor
Rojda58 Dmt-01 anladim alir isem bende o programi kullanirim ozaman cekme yapmasinda herseyimi o peogramda kullaniyorsnz baska ne kullanilabilir
Suskun6327 Rojda58 çamaşır makinesi üç ay içinde bozuldu buzdolabı aynı şekilde bulaşık makinesi hiç temiz yapmıyor
Dmt-01 Rojda58 ben genelde hassas-gömlek programını kullanıyorum ama bi iki kezde kot programını kullandım
Bir_bebek_bir_anne Rojda58 kız hepsi buradadan hoower alacaktım 10 bin küsürdü Kasım ayı indirim ayağına 14 bine çıkarmışlar sonra indirimli gibi 13 e düşürüyorlar Altus fiyatı ne kadar uygun mu bide media markette taksit olur mu ki
HasGok-001 Rojda58 Ben de aldım servisi bekliyorum herkes gayet memnundu 16 bine aldık bizde garantisini 6 yıla uzattık
Rojda58 Elanur-mehmetaliannesi herkes memnun genelde ama bazilarida skntili yorum yapmis bilemedim bende alcam sanirim ama digerlerine nazaran uygun ve puanlarida hep yuksek ayni islevi goruyor sonucta
Elanur-mehmetaliannesi Rojda58 bütün beyaz esyam Altus, kurutmayi da Altus aldm bebek olduktan sonra ama cidden kurtarıcı tek bilmemiz gereken doğru programda yıkamak. Çekmiyor diye İddaa edenler var ama triko yada kumaşi kaliteli olmayan ürün bir tık çekiyor