Merhabalar sevgili anneler oğlum 15 aylık bebekliğinde bir poposunda fikstür oluşmuştu o dönemde de böyle acıdan sanırım çok ağlıyodu ve 7.ayında çok şükür rahatsızlığı geçti şuan yeri bilene kapanıyor fakat bu ağlama krizlerini bir türlü aşamıyoruz özellikle uykusu geldiğinde vde bişi istediğinde vermediğim zaman böyle aşırı bağırarak vede nefesi kesilircesine ağlıyor bende öyle ağlamasına dayanamıyorum hatta o ağlama sesi beni o kadar yıpratıp piskolojimi bozduki size kelimelerle ifade edemem ne yaptıysam baş edemiyorum bu huyundan asla vazgeçmiyor onun öyle ağlamasını istemiyorum öyle ağlayınca bende ister istemez ona bağırıyorum yeter artık ne istiyosun sus diyorum eşimde bana kızıyo sen bağırdıkça o daha da beter oluyor diyor neler denedim ağlayınca aldım kucağıma sarılıp sevmeye çalıştım ama yok ben ne yaptıysam yine aynı şekilde ağlamaya devam ediyor hatta şu son 1 haftadır altını açmama asla izin vermiyor aynı ağlamayı orda da yapıyo dün yine altını açmaya çalıştım böyle ağlarken sesi gitti morarmaya başladı babası geldi aldı kucağına bende sinirden kendime tokat attım yani anlayacağınız ne yapmalıyım ben çocuğumu çok seviyorum hayatımın tek anlamı o herşeyden çok seviyorum ama böyle olunca onu görmek istemiyorum uzak dursun istiyorum çünkü öyle ağlayınca sinirimden ona zarar vermeyeceğim için kendime vuruyorum resmen lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar bana yardım etsin çok zor bir durumdayım