Akrepkadini Merhabalar, menenjit aşısını kaç doz oluyorsunuz hangi ayda başlıyorsunuz ? Olanlardan ya da olacak olanlardan bilgi rica edebilir miyim ☺️
ArvenMom Akrepkadini 6 ayda menenjite başlamayı uygun gördü 5 doz sanırım yanlış bilmiyorsam baxsero ve nimenrix diye iki doz şeklinde
gurturk Akrepkadini 3 doz şeklinde. İlk dozumuzu 6.ayda istedik ikinci dozumuz da bu hafta cumartesi vurulacak(8.ay) sonraki de 13.ay
Gizzzzz-giz Akrepkadini çok karışık bu her doktorun kendi takvimi var tek kesinlik iki çeşit menenjit aşısı olunuyor doktoru kızıma 3 5 13. Aylarda bexero 12. Ay da nimenrix olarak ayarladı 3 5 yaptırdık herhangi bir yan etki yok aşıları kaçırma durumu yok 1 yaş sonrası bile yapılıyor ama geç yaptırmak daha riskli
Akrepkadini ArvenMom dönüşünüz için teşekkür ederim biz de de ya 3. Ay ya da 5. Ayda başlamayı uygun gördü biri 3 doz diğer 2 doz ya da tek doz şeklinde 1 yaşından sonra da yapılabilir dedi de bazı doktorlar sadece 2 doz yapıp bırakıyormuş onu duyunca genel durumu bi öğrenmek istedim açıkçası 😊
Akrepkadini Bebeko19 5/7/15 dedi bize de ortalama aynı yapılıyor demekki. Yaptırdınız mı hiç ateş falan oldu mu biz daha 3 ay 10 günlüğüz de 😊
Bebeko19 Akrepkadini 5.ayı yaptırdım ama bexsero çok ateş yaptı .. 38 i gördük ama kendim sağlık çalışanıyım hastaneye götürmedim parol soğuk uygulama şeklinde iki gün öyle geçirdik ¾ sonra huzursuzluğu oluyor ama sonrasında düzeldi şükür
Akrepkadini Bebeko19 doktor virüsün birini korumaya alan aşı ateş yapabilir demişti bexsero dediğiniz o sanırım diğer aşı da 3 virüs için etkili demişti. Calpol neden vermediniz bende o var ateş durumunda kullanırım diye almıştım sağlık çalışanı olduğunuz için soruyorum ☺️
Bebeko19 Akrepkadini sorabilirsiniz tabi 😊6 aydan küçük oldugu için parol önerdi doktorumuz bende ateş yaptığında parol şurup veriyorum kilosuna göre
Akrepkadini Gizzzzz-giz evet kafa karışıyor her doktor farklı hareket ediyor madem o şekilde koruyor niye bunca dozu yaptırmayı önerdi doktorumuz dedim kendi kendime. Yine de genel dönüşlerle ortalama aynı zaten doktorumuzun söylediği. Ne kadar erken o kadar iyi bu virüs baya zor çünkü Allah korusun yavrularımızı