Cns_ikraliya 5 aylık kız bebeğimin başı uyuduğunda çok terliyor ve yattığı yer ellediğimde baya bi ıslak normalmi yoksa bunun için doktora gitmelimiyim
Sedaahmet Cns_ikraliya canım genetikte olabiliyor bu baş terlemesi. Benim oglum 2 aylikken başladi baş terlemesi. Şuan 8 aylik. Yattiği yer bildigin su gibi, benim babaminda başi cok terler. Kışın bile soğukta biz üşürken babamin kafasindan terler akar 😂 oğlumda ayni dededine çekmiş 😁
Ballyanak Cns_ikraliya benim de büyük kızım ın baş ve boyun kısmı çok terlerdi ki haylada öyle ama bebeklik dönemi kadar çok deyil hani. Bide elleri ve ayakları nemli olurdu örneğin çorabını çıkardığımda çorabım içi nemli olur du. Bi kaç dr a sordum önemli deyil demişler di.☹️🤔
Nurcanozdemir Cns_ikraliya benim kızımda 7 ay oldu bugün hiç terlemez geçen haftalarda inanılmaz kafası terliyordu dediğiniz gibi ıslak oluyordu. Meğerse dişi geliyormuş. Doktorumuzun dediğine göre de diş gelişimi baş gelişimi ile orantılı olduğu için o dönemde terleyebilirmiş. 🥰 ama tabi her olay farklıdır dilerseniz doktorunuza bir mesaj atın eğer öyle bir imkanınız varsa.
Cns_ikraliya Skks40 Eller sürekli ağzında yani hiç ona bağlamamıştım ama dediğiniz gibi olabilir belkide ondandır🙄
Diladenizim2504 Cns_ikraliya aaaaa benim kuzum da öyleydi gerçekten diş zamanı geçince terlemesi geçti 😨😨
Cns_ikraliya Diladenizim2504 ayneen öyle görünce insan bi acaba niye böyle diye sorguluyor ,eğerki dediğiniz gibiyse çok güzel dört gözle bekliyorum minnakımın dişini😊
Diladenizim2504 Cns_ikraliya arkadaş yazınca bende diş zamanına denk eksiğini fark ettim yoksa bilgim yoktu bu konuda 🙂🙂 şuan geçti mesela hala ıslanıyor ama öyle su gibi değil sadece hafif ter gibi düşünün o zaman 3 yastık almıştım her uyandığında değiştiriyordum içine siniyordu artık yastığın
Cns_ikraliya Sedaahmet maşallahhh yakışıklıya 🧿😊 ilk olarak bu dediğinizi de düşündüm tabide hani daha küçük diye acaba başka bişeyden dolayımı diye içim rahat etmedi çok teşekkürler cvbnz için
Diladenizim2504 Cns_ikraliya inşallah değildir zaten merak etme canım, başı terleyen çocuk çok zeki olur derler 🤗🤗
Cns_ikraliya Nurcanozdemir msj atma imkanım yok fakat hani bilmediğim için burda ilk danışmak istedim bilen annelere sonrada devam ederse hala gitmeyi planlıyordum,öyle görünce bi kaç zamandır yani korkmadım değil herşeyi sorgular oldum
Seda_gul Benim oğlumda da emerken başında terleme başladı. Baya boncuk boncuk terliyo. 5 aylık oldu bizimki de dişten olabilir mi
Pafuli Cns_ikraliya 1yaşına gireceğiz hala başı terler.Vucudu terler gece kaç kere değiştiriyorum.Havalae soğuk olmasına rağmen ve ince giyinmesine rağmen.Doktora gidip tahlil yaptırmıştım normal değerler çıktı.Genetiktir dedi doktor.O yüzden çok endişelenme canım
Nurcanozdemir Cns_ikraliya yorumlara göre bence herkesin ortak kanısı diş gelişimi :) şimdiden minik dişleriniz hayırlı uğurlu olsun , naçizane küçük bir tavsiye ateş olabileceği için , düşürücü bir takviye evde bulunmasında fayda var 💓
Elifinanesi Bu kadar olmaz tamda bu dertten muzdariptim başı çok terliyor kızım daha 4 aylık çok kaşınıyor damakları bu gece penye şapka taktım bakalım be olucak yine terleyecekmi?