Eackr Nisaaabbk 9 ay 5 günlük kızım. Son bir aydan fazladır gece uyanıp uykuya dönememe sorunumuz var. Az destekli uyuyor aöa gece ger dönmesi bazen 3-4 saati buluyor. Ondam önce çok iyiydik. Umarım geçer. Gündüz hala 3 uyku yapıyor akşam 8-9 gece uykusu
Umutveannesi Nisaaabbk o dönem şöyleydi 1 yaşına gelene kadar Sabah 8 uyanış İlk uyku 11-13 arası İkinci uyku 4.30-5.30 arası Akşam 9.30 gece uykusuna geçi Gece de iki beslenme yapardı 12 gibi ve sabaha karşı 4 gibi mama verirdim
Asiye1102 Nisaaabbk 9 ay 2 günlük 8.ayından beri gündüz iki uyku yapıyor gece ise sadece emmek için uyanıyor emerken uyuyor zaten bazen de saatlerce memede kalıyor. Son iki akşamdır gece uykusuna geçince bir saat sonra uyanıp 12-1 e kadar uyumuyor bakalım bu gece nasıl olacak az önce uyandı kaçta uyur Allah bilir😅
Niluska 9,5 aylik. Gece uyanmalari asiri artti. Surekli uyaniyor. Kucagimda uyuyor yatiriyorum agliyor uyaniyor. Su an atak zamani ama gece uykulari iyice bozuldu. Gunduz 2 kez uyuyor o da en fazla 1,5 saat. Gunduz uykulari iyi gibi yani ama gece felaket.
Eackr carmella yani nasıl yapacağımı bilemiyorum çünkü yoruluyor uykusu geliyor uyumak istiyor, dayanamıyor. Bi iki kez oynarken uyuyakaldı. İki uyusa bence de gece daha iyi uyur gibi