Deletedmom_215 Kızlar siz sağlık ocağının verdiği demir ilacını mı kullanıyorsunuz yoksa özel mi aldınız? Temiz içerikli kabız yapmayan kan ilacı arayışındayım. Önerilere açığım😊
GulsumCinar Deletedmom_215 ocean mikrofer kullanıyorum bende. Herhangi bir olumsuzluk görmedim. D vitamini de aynı marka kullanıyorum memnunuz
AyseSerraMoms Deletedmom_215 bestiron temiz içerikli biz bu ay kan tahlili verdik sonuçlarımız da güzel geldi bıraktırdı kan damlasını doktor bize hemde diste leke yapmıyor
Uraziley Atlasligunler nasıl kullanıyorsunuz bende aldım ama içinden birtane de toz çıktı onu içine mi döküyorsunuz birde kullanım süresi 1 ay diyor kullanıp atıyor musunuz?
Meryemm8 Ocakalti kac damla veriyorsunuz. Bebeğim 6 aylık. 4 aylıkken doktor Tek damla demisti ama arkadaşımın doktoru işaretli yere kadar doldurup ver demiş
Srpvrl Bestiron kesınlıkle hiç dişte leke vs yapmıyor sancı da sidefer kullandım ilk bebegım kustu bestironu severek içiyor
kiranli Deletedmom_215 benim bebeyim saglik ocaginin verdiyi kan ilacini yutmuyordu ben ozel aldim bu ilaci guzel aliyor. Fermix +2
Deletedmom_215 Bestiron kullanan arkadaşlar bebekleriniz alerjik olduğu için mi veriyorsunuz? Etkisi az diyenler olmuşta
Atlasligunler Uraziley tozu içine döküyorum. Ben bitene kadar kullanıyordum küçükken. Şimdi zaten bir aya kalmadan bitiyor. Her kullanımdan önce mutlaka 1 2 dk çalkalayın
Tontonanne66 Deletedmom_215 ocean kullanıyordum bestirona geçtim. Ocean kabız yapmıştı bestironda sorun yaşamadık memnunum
Bebeko19 Deletedmom_215 ferrum kullanıyordum alerji yaptı oğlumda sidefer kullanıyoruz şuan memnunuz içeriği temiz değil deseler de demir değeri yüksek olduğu için mecburen kullanıyoruz