Nil595959 Kızlar veren varmı 11 aylık bebeğim bazen günde 1 tane veriyorm evde kendim mayalıyorum içine meyve püresi ve çay kaşığı pekmez ekliyorm ne şekilde denediysem yemedi hazır olanları cok seviyo hatta 1 taneden fazlasını istiyo ama vermiyorum..
Ask17 Nil595959 bende meyveli yoğurt veriyorum evde mayalıyorum biraz tatlı yapıyorum yoğurdu ekşi olmuyor 2kaşık katı kısmından yoğurt 1dilim elma 1dilim armut onların miktarı kadarda muz koyup karıştırıyorum severek yiyor.
Dorugum Nil595959 bnm minnosta 7 aylik sokta satilan biskuvili kuplerden yiyio hergun bi tane puresinin icinde ama normal yogurtta veriorum probiotikli evde mayalanmis
Oznur Nil595959 1 yasinda hic vermedim hazir olanlardan ne guzel evde yapiyormussunuz 1 2 ister unutur vermeyin.
Lala9358 Nil595959 keske haziri hic tattirmasaydiniz icinde seker katki maddesi var madem hazir mi yiyo o kutuyu gordugu icindir icindekini dokun kendi yaptiginiz yogurdu koyun o gormeden hazir almis veriyomus gibi yapin tabaktan degilde hazir yogurtun kabindan yesin bakalim 🤗 bence dahada hazir vermemelisiniz cok sagliksiz 1 tane diye biseyde yok yani sonucta seker giriyomu vucuduna giriyo katki maddesi giriyomu giriyo bence boyle bi deneyin vermeyi🤗