Hivdam 10 günlük bebeğim var son iki gündür gaz sancısı yüzünden uyuyamıyor beni de uyutmuyor bildiğiniz etkili gaz damlası var mı bana önerebileceğiniz?
Yusuf_34 Hivdam canım benim oğlumda 20 günlük iken oldu bu gaz sancıları inliyordu artık ağrıdan kuzum... Doktorum bitkisel zeytinyağli kimyon karışımlı bitkisel Nurse gaz damlasını önerdi çokta iyi geldi bitirdik biz ve artık kulanmiyorum geçti gaz sorunu
seymaaras Hivdam Merhaba. Benim oglumda cok gazli. Hatta kolik. Biz doktor onerisi ile 3 damla kullaniyoru. Biogaia, Sab Simplex ve Laktazm. Biogaia ve Sab Simplex'i gunduz, Laktazm'i gece veriyorum.
Lila08 Hivdam asiri gazli bir bebegim var 5,5 ayligiz tamamen gecti diyemem ama dogdugundan beri biogaia ve sap simplex kullaniyoruz bir nebzede rahatlatiyor
Mubu81 Hivdam 5-6 parça dere otunu yarım su bardağında kaynatıp süzüp suyunu ver canım biz onunla kurtulduk
Arasyigitinannesi Yusuf_34 bizde 20 günlüğüz gaz sancıları var oğlumun ve çaresiz hicbirsey yapamıyorum doktora gittik herhangi damla vermedi bu ilacı kullandıktan ne zaman sonra kullanmamaya başladınız acaba ve reçete ile mi alınıyor
Meltemak90 seymaaras benim bebeğim de kolik de biogaia ve sap simplex kullanıyoruz pek fayda göremedik siz fayda gördünüz mü?
Yusuf_34 Arasyigitinannesi canım eczaneden 45 TL ye aldık devlet karşılamıyor günde üç defa 5 damla veriyorsun zaten bitkisel zeytinyağli kullandığım gün etki etti ve gazını çıkarabildi rahat uyudu hatta kabızlik sorunu vardı oda gecti
Arasinannesiii Hivdam sab simplex veriyordum bir süre sorna etkisini gostermedi bende şimdi kimyonlu su veriyorum çok daha iyi çıkarıyor gazını ve kakasını rahat yapıyor kendimde içiyorum iki çağ kaşığı da oğluma veriyorum 56 günlük ama oğlum
Enesin_Annesi Valla bizimde 20 günlükken başladı ve 6.ay olmasına rağmen devam ediyor. O yüzden bazen damlalar bile işe yaramıyor. Bi ara kafayı yiyecektim. Boşuna damla verdim geçmedi yani hiç 🤷🏻♀️eğer erken başladı ise uzun sürebilir derim🤦🏻♀️
Meltemak90 seymaaras ben cesaret edemiyorum bitki çaylarına . Zarar verirse diye.ama bi çare arıyorum
seymaaras Meltemak90 Ben veriyorum ya. Emin olun gaz damlalari kadar kimyasal degil ve zarar vermez. Evet her seyin fazlasi gibi bitki caylarinin da zarari var ancak kararinda kullanilirsa bi problem olmaz. Cok eskiden ve damlalar bilinmezken bitkiler kullanilirmis.
Adelya-NEVA28 Hivdam sam sumplexs kllanıom İkinci aynda işe yarıo bebek büyüdükçe kendi de ckaryo gazni ama acı elma yagnı çok oneryolr ayagna topugna masaj yaplrk
NurrC Hivdam nurse Harveys sabah akşam ve biogaia öğlen veriyorum. Birde kendim sabah akşam 1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon atıp demleyip içiyorum. Kimyon gaz giderici olarak çok etkili. Ve süt ürünleri gaz yapıcı şeyler yemiyorum. 17 günlüğüz bizde. Baya etkili oldu. Ve bebeğime sürekli gaz masajı yapıyorum