zeynepzeze 3 aylık bebeğim yatağında uyumuyor. Sadece kucakta uyuyor. Acaba hangisini önerirsiniz? Hamak istiyorum kullanıp memnun olan var mı?
Mervemim zeynepzeze elektrikli salıncak aldım boş para verdim hamak aldm işime çok yarıyor kesinlikle hamak alın
Askmeyvesininannesi zeynepzeze her ikisinde almıştım ve 8 aylık hala kullanırım ekstra bide elektrkli salıncagıda var dönüşümlü uyutuyorum
Deletedmom110 zeynepzeze hamakkkk ah kurtarıcım oldu benim resmen ilk zamanlar. Svava marka tavsiye ederim
Aryayldrm Ben aldim alali iki hafta oldu rahata kavustum kesinlikle hamak alin.. otomatik besik aldik e bebekten onda durmuyor yalandan para verdik birton. Simdi hamak aldim icinde uyuyor cok sukur rahata kavustum
Eymen_76 Aryayldrm Merhaba benimde bebeğim 4 aylık kolik çok ağlıyor . Bende hamak aldım memnunum duruyor ama sallarsak duruyor ve uyuyor içinde. Aşırı sallamak tehlikelimi acaba .
Seydafra zeynepzeze bliss metal standlı . Zannetmiyorum ya ben bazen kucağımda da uyutuyorum alışmadı bir ay oldu
Askmeyvesininannesi zeynepzeze anakucagını civilden aldım hamağı internetten lila babyden aldım salıncaksa , maller pino elektronik salıncak. Onuda internetten aldm
Eliffhanife Bnce de hamak uyumuyordu sadece battaniyede sallanarak uyuyirdu insgramda eddabebek sayfasinsan aldim cok severek kullaniyoruz isterseniz bir bakin
Mervemim Hazal_annesi biz elde çarsafla sallıyorduk hamakda sallanmasına alışmasına sevindim diyebilirim :)
Eymen_76 Deletedmom110 bebeğiniz kaç aylık acaba. Oğlum 4 aylık kolik benimkide svava marka yeni aldım ama tedirginim acıkcası fazla sallamanın zararı varmı acaba
Eymeninannesiyim zeynepzeze kesinlikle hamak çok memnunum 3.ayda aldım keşke daha önce alsaydım dedim çok pişmanım çok geç aldım 😀
mdn9o zeynepzeze kesinlikle hamak ☺️ 4 moms almıştım. Onda durmuyordu. Satmak zorunda kaldım. Hamakta uyuyor ama.8 aylık oldu bebeğim.
zeynepzeze mdn9o 4 momsa o kadar para verip, 150 liralık hamağı mı sevdi bebeğiniz 😂 Bu bebekler ne alem ya
Deletedmom110 Eymen_76 şu an 7 aylık. 6 ay gece gündüz yatırdım. Bir aydır sepet beşiğe geçtik hala ara ara sallıyorum hamakta. Yanından ip uzatmıştım öyle çekip sallıyordum. Hemde bi dönem durunca uyanıyodu. Saatlerce salladığımı biliyorum. Hiçbir zararını da görmedim sallamak için hamak aldım zaten😊