Herkese merhaba.
Kızım 4.150 gr doğdu. Gebelik şekerim yok. Daha sonrasında 3.800e düştü doktor şişliği iner normaldir dedi. Sorun ondan sonra başladı ki su an 1.5 aylık 4.200 gr oldu. Kilo almıyor. Farklı doktorlara gittim. Hepsi farklı emzirme tekniği söyledi, mamaya başladık, meme reddi başladı sağma yöntemiyle sütü vermeye devam ettim. Artık göğüslerim çok açıyor sağdıkça çoğalıyor çoğaldıkça açım katlanıyor sanki. Meme reddinin sebebi de sütüm tazyikli geliyor. Az ama tazyikli. Hersey karman çorman oldu. Başına gelen oldu mu? Boyu uzuyor gelişimi normal. Doktor kalbi delik olabilir dedi karfiyolojiye gittik birsey çıkmadı. Eğer böyle devam ederse tahlil yapcam anormallik var ciddi bir hastalık olabilir dedi. Başka doktora gittim gelişimi normal kilo almaması imkansız dedi bana kızdı sürekli besleyeceksin dedi. Ayrıca bebeğimde iştahsız yani sağdığım 60 cc sütü bile yavaş yavaş istemeyerek yarım saatte içiyor. O acıkıyor da ben vermiyorum değil, sağdığım süt eğer doymazsa mama derken sürekli beslemeye çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin :(