Anakumm Kızlar 1 haftadır diyet yapıyorum süt süt ürünü dana eti yumurta kuruyemiş tahin domates herşeyi kestim henüz kanlı kalası geçmedi alerjik bebeği olan var mı ne zaman geçiyor. Acaba yediğim başka bişey daha mı dokunuyor
Aryamlinamom sunflower01 bizim de geçmeyen kanli kakamiz var kaka testinde amip virüsü çıkmıştı ve dün bana alerji profesörü doktor bey anne sütü alan bebekte imkansız amip virüsü olamaz dedi banyo suyuyla da bulaşamaz dedi yani çoklu Besin alerjisi kalıyormuş geriye başka Bi bagirsahinda da problem yoksa
efnannnnnn Anakumm biz o kanlı kakadan neler çektik kızım 5 buçuk aylık bende herşeyi kese kese artık yicek bisey kalmamıstı bülent hocaya götürdüm son çare bizi ek gıdaya geçirdi ve şuan şükür hiç kan yok
efnannnnnn Anakumm bize bir liste hazırladı verdi bebek için şuan bn sadece süt diyeti yapıyorum 3.haftamızda yoğurt denemesi yapcgm
efnannnnnn kukuliiii bazen cok bazen nokta nokta herseye tepki veriyordu son glutenide kesmistim bn yicek bisey kalmamıstı ama kan bitmiyordu