jasmine16 Bebeğim çok sık kaka yapmazdi. Yani bazen her gün 1 defa falan. Şimdi her altına baktığımda kaka var. Biraz cıvık. Soğuk mu aldı acaba? Yani bugün 3. Oldu bu. Normalde böyle değildi. Dünden beridir devam ediyor.
Meriskus jasmine16 hasta olsa öksürük falan burun tıkanması olur Kaka normaldir benim kızımda 2 kere yaotı bugün Az dı Birincisi yarı katı yarı cıvık😁 cok kurcalamamak lazım
jasmine16 Meriskus geçenlerde gripti biraz ama geçirdim. Şimdi de gün içinde çok sık kaka yapıyor dünden beri ama genel olarak neşeli 😂 işte insan düşünmeden edemiyor rahatsız mı karnı mi ağrıyor acaba diye
citlembik2905 jasmine16 benimki 3 aylık bazen günde 3 kere yapıyor bazen hiç yapmıyor. Günde 5 6 kereye kadar normal sayilabiliyormus. Tabi kakasinda ekstra bir tuhaflık yoksa. Kakasini yaptıktan sonra o kadar mutlu ve güler yüzlü oluyor ki her gün yapsın o yüzden 😀
jasmine16 citlembik2905 ya bilmiyorum normalde günde 1-2 olurdu 16 aylık bebeğimm. Dünden beri az bir şey versem hemen kaka yapıyor. Allah Allah acaba hasta mi dedim. Yani bugün 6-7 defa yaptı o derece. Ama mutlu Allah’tan bir huzursuzlugu yok takip ediyorum bakalım ☺️