aslaninannesiiii Arkadaslar doktorum sutumu artirmak icin motilium ilacini onerdi fakat eczacim artik motilium uretilmiyor motis var yerine dedi ayni etken maddeye sahipmis kullanmali miyim farkli marka sizler kullandiysaniz fikir verirseniz cok mutlu olurum
Zehraburan05 Merhaba bende sütüm azaldığı için doktora gideceğim kadın doğuma mi gitmem gerekiyor acaba
KaynanaYiyen Ozooo bebekler için şurubu. Anneler için hapı. Normalde mide ilacıdır. Ama çok güzel süt arttırır. Günde dört tane içerdim ben emzirmeden sonra.
KaynanaYiyen aslaninannesiiii motillium. Benim zamanında vardı. Kızım bi buçuk yaşında demek ki kalktı
aslaninannesiiii Kucukadaminannesiii bunun yaninda bana bide lacmix vitamin verdi o mu arttirdi yoksa motis mi billemiyirm ama arttti daha iyi simdi eskiye gore ama motisi birakcam aile hekimide onaylamiyo sutten cocuga gectigi icin
aslaninannesiiii Meltem5538 ben ayni zmnda lacmix vitaminede basladim hngisi etki etti bilimyorum ama artis epey oldu
Kucukadaminannesiii aslaninannesiiii bebeğim 9 aylık şu an sütüm baya azaldı kullansam fayda görür müyüm ben de bir de bi yan etki vs oldu mu
aslaninannesiiii Kucukadaminannesiii ya ben 1 kutu kullandim artirdi artirmasina fakat aile hekimimiz ne de olsa sutune geciyor bimde bir bile olsa kalp sorunlarina ypl acablr ben yazmam bu ilaci dedi bnde korktm biraktm acikcasi