Uykusuz-annee Kızlar Dalin kullanıyoruz bebeğimin cildini kurutuyor temiz icerikli şampuan arayisindayim ecowell bebek şampuanı ve losyonu kullanan varmı memnunmu ? Temiz içerikli ecowell ve mustela var
annekko Uykusuz-annee şampuan çok güzel yumuşacık yapıyor. Saç diplerine iyi geliyor konak vs oluşmuyor kolay taranıyor. Losyon kullanmadım
Mom098 Uykusuz-annee ben de losyonunu kullanıyorum yumuşacık yapıyor çok güzel kokuyor ve asla bitmiyor azıcık yetiyor :)
Alerjikrinit Uykusuz-annee ben konak yüzünden geçmiştim ve bir daha bırakmadık çok memnunum losyonu da aynı şekilde
Uykusuz-annee Mom098 losyonda temiz içerikli dimi içeriğine baktınız mı. ? Muhendisinoglu şampuana temiz içerikli demiş ama losyona yorum yapmamış
Mom098 Uykusuz-annee evet temiz içerikli. Mühendisin oğlu biraz yanlı paylaşım yapmaya başladı. Ben böyle şeylere premaveonunanneligi ile osman gönülal hocadan faydalanıyorum
Uykusuz-annee Meri-Mel siveno daha pahalı biraz daha uygun olması daha iyi ecowell daha uygun gözüküyor
zeynepozkar Ecowell kullanıyorum bende çok memnunuz saçınıda uzatıyor mis gibi kokuyor sadece fiyatı artıyor git gide 😣
Uykusuz-annee zeynepozkar evet tercih edildiği için olabilir ama kış ayindayiz banyo sıklığı azalıyor uzun süre gider
Alerjikrinit Uykusuz-annee evet heryerine sürüyorum yazın losyon sürmemiştim bez isilik yaptı mesela bariyer gibi koruyucu da oluyor