nibado aynı şeyler başımdan geçen ocak ayında geçti dedim ki kendime bütün gün ye iç çocuk bak yat olarak geçiyor ama af edersin bunu hayvanlarda yapıyor maalesef ve bir arayış içindeyken 🥹❤️ “HAYALHANEM” ile tanıştimm ve hayatım tamamen değişti namaza başladım ama namazi ağlayarak kılıyorum böyle şu an kainata iman gözlüklerini takıp bakıyorum❤️🥹Rabbimiz herşeyi bizim için yaratiyor düşün bizim için dünyayı dönduruyor, güneşi ayı gezegenleri meyveleri sebzeleri hayvanları ve bizden tek bir şey istiyor “Oku, yaradan Rabbinin adıyla oku” 🥹❤️ yanii kâinatı oku, senin için yaratilanlara bak ve şükret diye, biz maalesef ki annemizi babamizi eşimizi çocuğumuzu tanıdığımız kadar Rabbimizi hiç tanimamişiz bunu çok sonra anladım ben❤️🥹ve namazlarimi kılarken sonra başım açık çıkmak bana çok koydu artık kimse benim saçımı kolumu görsün istemedim, ve tesettüre de girdim elhamdülillah ve ben tesettüre girdim 3 gün sonra büyük depremi yaşadik, ve dedim kii iyikii iyikii Rabbimi tanimişim kapanmişim diye çünkü ölüm öyle çok yakın ki kardeşimm..🥹❤️bu yazdığın yazıyı görmek beni çok mutlu etti, Rabbim böyle kalbini sıkıştırmış seni düşündürüyor ki senden Senin Onu tanimani istiyor iman etmemizi istiyor, İnandim diyerek gerçekten iman etmiş olmazsiniz diyor efendimiz, düşünsene ben şimdi tıpın önüne gidiyorum ama size inaniyorum hadi bana diploma verin doktor olayim diyorum :) olur mu hiç dimi herşeyin en ufak ayrintisina kadar ogreneceksin, dinimizi de aynı düşün, sonra öğretmen bizi sınava tutacak öğrendiklerimizden, Rabbimizde öyle bizi imtihana tutuyor bakalim imanimiza göre kim hissesine ne aldiysa ahirette onu alacak❤️🥹 çok sevindim kardeşim araştirmak istemene kuranimizda bir ayette şöyle geçer; Hiç düşünmez misiniz? Hiç akletmez misiniz ? 🥹❤️Rabbim bizi doğru yoldan hiç ama hiç ayirmasin Allah imm bizi gaflet uykusundan uyandirsin hepimizi
Onerebilecek olduğum YouTube kanalları;
⭐HAYALHANEM
⭐HUZME
⭐ SÖZLER KÖŞKÜ
Hayalhanemin namazla ilgili olan videolarini dinlemeni öneririm kardeşim HAYALHANEM NAMAZ, HAYALAHEMM KABİR VİDEOSU, HAYALAHEMM SAHABE HAYATLARI, kadin sahabe annelerimizden Nesibe annemizin hayati da çok güzel, hz. Hamzanin, hz.Ebubekir in, hz.Omer’in, Peygamber efendimizin kızı Fatıma annemizin hayatı da çok güzel hepsi Hayalhanem de var videoları kardeşim mutlaka abone ol buraya🥹❤️dediğim videoları dinle sonra düşüncelerini çok merak ediyorum