Aynnknk2022 Evett kizlarrrr bende Molfix yeni nesil rezilligine düştüm çok ince dolmasıni beklemeden altını almak zorunda kaldım eskisi koku yapmazdi bu koku yapti hemde pişik yaptı tam bı rezalet
Kepekekmegi Aynnknk2022 biz kullanıyoruz maviden daha güzel bence daha yumuşak daha ince olması da bir avantaj beğendik biz
yarenn-2506 Aynnknk2022 merhaba . Ben molfixe yeni geçtim . Bu yeni paket hangisi acaba . Ben anlamadım . Ben direk sarı paket pure softtan başladım . Mavi mi yeni sarı mı yeni
betul6134 Aynnknk2022 ayyy bir tek bende bu dert vardi saniyordum inanin o rezilligi bende cekiyorum bitsin diye ugrasiyorum degisecegkm bir yere cikiOrum uzjn süre kalmadan yer ariyorum cocugumu degistirmek icin acayip siziyor ben anlamadim eskiden böyle degildi
Aynnknk2022 yarenn-2506 mavi olan yeni acana kadar eski paket sandım açınca tam bı hüsran peçete gibi
Aynnknk2022 yarenn-2506 pure softa devam et bence bende onu bulayım bidaha mavi olanını kullanmwm püre soft kullanirim
Elifadaannesi betul6134 bende çok şikayetçiyim biter bitmez sleppy aldım molfix yine iyiymiş dedim bu bitsin molfix alacam geri ama bu sefer sarı paketini alacağım
knbb betul6134 internettem mi aldınız marketten mi benimde öyle internetten diye mi şüphelendim marketten de deneyip yine rezil olmak istemiyorum 😂
Aynnknk2022 bnmyavrm sleppy kullandim Molfixle karışık hiç pişik olmayan çocuğum bunu kullanınca pişik oldu
Kepekekmegi Aynnknk2022 içinyeşil olanı diyorsunuz değil mi? Ben re onu pek beğenmemiştim lastikleri çok sıkıydı bu daha rahat Pişik de yapmadı bizde akşam 20.30 sa uyuyor gece altını kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum sabah 7.30 a kadar duruyor o kadar uzun durmasına rağmen taşma sızma vs olmuyor
ikibebebiranne_ 7 aylık bebeğim doğduğundan beri mavi paket kullanıyorum çokta memnunum hiç sızma tasma olmadi
Mombebi Inceltmisler yeni teknolojiye geçtik diye malzemeden çalmışlar basbayağı. Çok taşınıyor memnun değiliz bizde
egesmommm Aynnknk2022 ay bende korka korka aldım ama çok memnunum hatta onu almadan pure baby baby turco prima bile denedim hepsi pişik yaptı yeni nesilde aynı gibi saatlerce altında kalıyor sızma taşma vs hiç olmadı pişik zaten hiç olmadı yaklaşık bir aydan fazladırda kullanıyorum