Neslhnt Esim 3 aydir gorevde, ay basinda geliyor ve o gun adetimin ilk gunu. Gunu gunune olurum Cunku. İlacsiz geciktiren var mı? İlac duzeni bozuyor mu? Yardim edebilir misiniz
Prensesin_Annesi_ Neslhnt Sadece ilaçla oluyor benim bildiğim adet gününden 3 yada 5 gün önce baslıyorsunuz 5 gün önce baslarsanız sabah akşam 3 gün önce baslarsanız günde 3 defa kullanıyorsunuz ilacı bırakıncada 2-3 gün içinde adet oluyorsunuz tabi biraz düzensizlik yapıyor sonucta hormon yüklüyorsunuz vücuda
pilavustutavuk Neslhnt bu yaz tatilde denk gelseydi bende kullanacaktım İlaçla ancak geciktirebilirsiniz
enercisizkaldimanne Neslhnt adet söktürücü. Adetim tam düğün günüme denk geliyordu. 3-4 gün önceden içmeye başladım. Düğünden sonra bıraktım. Hemen adet oldum düzen bozmuyor. Bıraktığınız da adet oluyorsunuz
Neslhnt Prensesin_Annesi_ bu düzensizlik adet gunlerinin degismesi mi? Bir kac ay mi duzen bozuluyor yoksa tamamen bozulur mu☺️
Neslhnt adaatuna bir ton dogal yontem yazmislar da tarcin falan filan dedim acaba faydasini goren oldu mu😄❤️
Prensesin_Annesi_ Neslhnt Sadece ilacı kullanıp bırakınca adet oluyorsunuz adetiniz bitiyor bir sonraki ay bi düzensizlik oluyo sonrası eski düzen oluyo