Kbrkrmfrd 7 aylik ilk disler kafasi 38 bucuk sıcacık zor düşüyor atesi çıldırıyor 2 gundur uyku yok emmeyi istemiyor alsada sıkıstırıyor birisi akil versin kafayi yemek uzereyim 🤦♀️
beyzzsenturkk_ Kbrkrmfrd tetagil dökün ağzına peşine de donmuş dişlik emzik ya da hüptürük falan verin ısırsın onu
Yesimnisahasan Kbrkrmfrd bizde diş çıkarıyoruz ama ateş yok . Birini patlattı diğeri için çok zorlanıyo. Ama ateş yok . 7 aylık için 38.5 fazla gibi geldi bana . İdraryolu enfelsiyonu felan olabilirmi
Tu_Na Kbrkrmfrd bizimde mi dış için ateşli acaba eli ayağı birde kafası yanıyor 38 kadar çıkıyor en az 37 düşüyor ateşi eli hep ağzında ağlıyor emzigini ısırıyor
endoplazmikretikulumiste Kbrkrmfrd diş ateşi pek öyle olmaz canım ya bebekler siş döneminde enfeksıyona açık hale gelirler öyle bişey olabilir
annemm719_ Bizde çok zorlanmistik meyve süzgeci aldım mama yapıp dondurdum onu verdim soğuk iyi geliyor demişlerdi biraz faydası oldu ama patlatana kadar zor geçiyor canım
Kbrkrmfrd Yesimnisahasan sanmiyorum alt 2 ve ust 2 ayni anda cikmaya calisiyor bembeyaz disler gozukuyo o yuzden cok siddetli gözünün feri gitti çocuğun
Kbrkrmfrd endoplazmikretikulumiste farkli bi belirti gorsem bende baska bisey diyecegim ama disten baska sıkıntısıda yok damaklari rahatlayinca keyfi uerine geliyor
Tu_Na Kbrkrmfrd ay inşallah çünkü çok mutsuz o mutsuz ve sağlığı olmazsa biz ondan daha kötü oluyiruz