Sinemkaan25102022 Eşim tlf iphone benim tlf da iphone nasıl takip edebilirim gittiği yeri bilen varmı yazarmsnz
Dmt-01 Sinemkaan25102022 bul diye bi uygulama var oraya grip eşinizin numarası üzerinden konum paylaş diyin ama eşinizin telefonundan yapmanız lazım
sury programa gerek yok iphone kendi uygulaması var “Bul” diye yeşil mavi renkte bir uygulama ordan arkadaşlarınızla konumuzunu paylaşabiliyorsunuz
Aloneeee Bul programı var. Oradan her an bakabilirsiniz. Ama karşılıklı izin vererek kuruluyor sanırım. Çünkü eşim benim telefonumu alarak ayarlamıştı
Aryaveannesi22 Sinemkaan25102022 bul uygulaması var iki tarafdada iphone olursa ordan bakabilirsiniz biz kullanıyoruz eşimle telefonumuz kaybolursa calınırsa vs diye
Dmt-01 Sinemkaan25102022 Ben rastgele yaptım aslında detaylı anlatamam oyüzden bilen biri yazar inşallah.Ama iki telefonda elinizde olsun ilk aktifleşirken o telefona bildirim gidiyor sonra bidaha gitmiyor zaten
Dmt-01 Sinemkaan25102022 malesef gidiyor iki telefonda elinizde olmalı bildirimi hemen silmeniz gerek.Söyleyin biyere gittğinde yolda mı kaldn naptın başına bi iş mi geldi merak ediyorum oyüzden ayarlıyorum diyin.Bizimkiler aktf ama benim eşim il dışı göreve gidiyor bazen ozaman ulaşamaynca nerde olduğuna bakmak için açmıştım
Sinemkaan25102022 Dmt-01 yok ben 3 kere aldatıldım o anladı neden öyle yaptığımı şimdi parası yok aldatamıyor